18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προσφορά: Xiaomi Redmi Note 8 Pro – Αποκτήστε την Global έκδοση, με 6/64GB και 64MP κάμερα, για μόλις $209.99 με το κουπόνι μας από το Banggood με ασφάλεια τελωνείου! Δεν πάει πιο κάτω…. |

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Xiaomi Redmi Note 8 Pro είναι το πρώτο κινητό της εταιρείας, που μας το παρουσίασε πριν λίγο καιρό, που πήρε την εντυπωσιακή 64MP κάμερα. Σε μία τιμή πιο χαμηλά από εδώ Ελλάδα, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να το αποκτήσετε, πάντα με ασφάλεια τελωνείου από το Banggood, διαλέγοντας Priority Direct Mail!

Το Xiaomi Redmi Note 8 Pro έρχεται με διαστάσεις 76.4 x 161.3 x 8.8 mm και βάρος μόλις 199 g. Είναι κατασκευασμένο από γυαλί και πλαστικό, ενώ φέρει ειδική P2i υδροφοβική επίστρωση για τα υγρά. Φέρει πιστοποιητικό IP52 για την σκόνη και το νερό. Το κινητό μπορείτε να το βρείτε σε μαύρο, πράσινο και άσπρο. Η οθόνη του είναι LTPS LCD 6.53″, με ανάλυση 1080 x 2340 px, FHD+ και υψηλή πυκνότητα 396 ppi. Για προστασία έχει Corning Gorilla Glass 5, υποστηρίζει LTPS (Low Temperature PolySilicon), έχει σταγονοειδές notch και είναι με πολύ μικρά περιθώρια τριγύρω.

Για επεξεργαστή έχει τον 64bits οκταπύρηνο MediaTek Helio G90T με 2 x 2.05GHz ARM Cortex A76 + 6 x 1.95 GHz ARM Cortex A55, χρονισμένο στα 2.05 GHz. Υπόψιν ο συγκεκριμένος επεξεργαστής θεωρείτε ιδανικός για όσους ασχολούνται με το παιχνίδι, αφού έχει ενισχυμένες επιδόσεις αναλογικά με τους αντίστοιχους μεσαίου επιπέδου επεξεργαστές της Qualcomm. Για κάρτα γραφικών έχει την Arm Mali-G76 3EEMC4 χρονισμένη στα 800MHz.

 

Η έκδοση που σας βρήκα το κουπόνι στο Banggood είναι με 6GB LPDDR4X RAM και 64 GB UFS 2.1 αποθηκευτικό χώρο. Το Redmi Note 8 Pro παίρνει όμως και εξωτερική κάρτα χωρητικότητας 256GB. Στο Antutu πιάνει το σκορ των 282.910 (Antutu v8)! Τρέχει φυσικά το τελευταίο Android 10 μέσω της MIUI 11.

Στο πίσω μέρος θα βρούμε τέσσερις κάμερες με την κάμερα με αισθητήρα 64MP να κυριαρχεί. Μαζί με αυτήν την κάμερα υπάρχει άλλη μία 8MP με υπερευρυγώνιο φακό 120 μοιρών, μία που μετράει το βάθος με αισθητήρα 2MP και τέλος μια κάμερα 2MP για macro λήψεις στα 2 εκατοστά. Μπροστά η κάμερα για τις selfie είναι με φακό ανάλυσης 20MP που υποστηρίζει AI portrait mode με δυνατότητα θολώματος του φόντου. Όπως σας έλεγα πριν, ο επεξεργαστής του κινητού και γενικότερα το κινητό έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να ευνοεί πολύ το παιχνίδι. Ως άλλη μία επιβεβαίωση για αυτό είναι η WiFi κεραία του κινητού που έχει τοποθετηθεί έτσι μέσα του στο να μην εμποδίζει την καλύτερη επικοινωνία με τον ρούτερ σας ενώ παίζεται και κρατάτε την συσκευή οριζόντια. Επίσης, επειδή όλοι ξέρουμε πόσο εύκολα ζεσταίνονται οι ΜΤΚ επεξεργαστές, το Xiaomi Redmi Note 8 Pro υποστηρίζει την τεχνολογία LiquidCool, που ως μοναδικό στόχο έχει να ρίχνει την θερμοκρασία του επεξεργαστή όταν χρειάζεται έως και 6 βαθμούς χαμηλότερα. Από θέμα μπαταρίας, όλα τα Redmi έχουν μεγάλες μπαταρία και δεν ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα και το Note 8 Pro, αφού φέρει μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh. Το κινητό υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 18W με τον φορτιστή να συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Από θέμα ακτινοβολίας, στο κεφάλι έχει 0.997 W/Kg και στο σώμα 1.466 W/Kg, με όριο τα 2 W/Kg.

Αν θέλετε να το κάνετε δικό σας το Xiaomi Redmi Note 8 Pro Global έκδοση, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο Banggood, να διαλέξετε σαν τρόπο αποστολής Priority Direct Mail και να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι BG3N8P2 για να πέσει η τιμή στα 209,99$!

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTech στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Και φυσικά ΔΕΝ ξεχνάτε να επισκεφτείτε και το κανάλι μας στο

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή (Live URL) το iTech.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό