24.7 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Προσφορά Σαμπντόρια και Τζένοα για την αγορά του «Φεράρις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Genova Stadium, η εξ ημίσεως εταιρεία ιδιοκτησίας της Τζένοα και της Σαμπντόρια, θα πρέπει να στείλει σήμερα το πιστοποιημένο e-mail στον δήμο της Γένοβας με την προτεινόμενη αγορά του γηπέδου «Λουίτζι Φεράρις», έναντι ποσού περίπου 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο, ο δήμαρχος Μάρκο Μπούτσι θα μπορέσει να δηλώσει ότι η προσφορά είναι δημοσίου ενδιαφέροντος για να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία, όταν εμφανιστεί με την προσφορά ανά χείρας ενώπιον του υπουργού Αθλητισμού Αντρέα Αντόμπι.

Τις τελευταίες μέρες -γράφει η ιταλική εφημερίδα Il Secolo XIX- ο Μπούτσι αύξησε την πίεση στους συλλόγους ακριβώς για να φτάσουν σε αυτό το σημείο καμπής, επιτρέποντας στην πόλη της Γένοβας να διατηρήσει ζωντανή την υποψηφιότητά της για να γίνει μία από τις πέντε ιταλικές πόλεις του EURO 2032, που θα φιλοξενήσει η Ιταλία μαζί με την Τουρκία.

Η καθυστέρηση έγκειται στο ότι υπήρχαν πολλά σημεία στο τραπέζι που έπρεπε να εξεταστούν και να διευκρινιστούν μεταξύ της Τζένοα και της Σαμπντόρια, ιδίως από οικονομική άποψη, σχετικά με τις μεθόδους και τα χαρακτηριστικά της επένδυσης, καθώς και τις εγγυήσεις.

Σε διαφορετικούς χρόνους, ωστόσο, τόσο η Τζένοα όσο και η Σαμπντόρια έχουν δηλώσει δημόσια ότι έχουν τη δυνατότητα και τη διαθεσιμότητα να υποστηρίξουν αυτό το εγχείρημα ακόμη και από μόνες τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό