22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προστατευτικό οθόνης δείχνει τον σχεδιασμό του smartphone

Ειδήσεις Ελλάδα

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα τις προηγούμενες ημέρες ότι θέλει να επιστρέψει στην αγορά των φθηνών smartphone και όπως δείχνουν οι πληροφορίες την επιστροφή της Κινεζικής εταιρείας θα σηματοδοτήσει το OnePlus Z. Προς το παρόν οι πληροφορίες που υπάρχουν για αυτό το προϊόν είναι λίγες ωστόσο οι leakster φρόντισαν για εμάς, ρίχνοντας λίγο φως στα όσα ετοιμάζει η OnePlus.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα προστατευτικό οθόνης που διέρρευσε στο διαδίκτυο το OnePlus Z θα έχει οθόνη με κεντρικά τοποθετημένο punch-hole. Το panel θα είναι όλο οθόνη θα έχει μικρά bezel στο πάνω και κάτω μέρος ενώ οι άκρες θα είναι ελαφρώς curved. Από την φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε το power button καθώς και τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου τα οποία βρίσκονται στην δεξιά πλευρά.

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες πληροφορίες όπως η διάταξη της κάμερας, το SoC, η χωρητικότητα της μνήμης RAM και του αποθηκευτικού χώρου, ωστόσο σύμφωνα με έναν άλλο leakster ο Snapdragon 765 θα δώσει ζωή στο smartphone.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό