19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προσλήψεις στο Δήμο Παύλου Μελά: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Στην πρόσληψη 98 υπαλλήλων προχωρά ο Δήμος Παύλου Μελά.

Αφορά σε θέσεις πλήρους απασχόληση για καθαριστές/καθαρίστριες σχολικών μονάδων κατά το διδακτικό έτος 2022 – 2023.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 – 67 ετών.

Αιτήσεις μέχρι 9 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση με αριθμό ανακοίνωσης ΣΟΧ 2/2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Δήμου Παύλου Μελά: eservices.pavlosmelas.gr.

Στο εικονίδιο “Ηλεκτρονικές Αιτήσεις”, οι υποψήφιοι, αφού κάνουν σύνδεση με τους κωδικούς taxisnet και εγγραφή, επιλέγουν την κατηγορία “Αιτήσεις” και “καταχώρηση νέας αίτησης” 4 στην συνέχεια στην κατηγορία επαναεπιλέγουν “Αιτήσεις” και στην διαδικασία «Υποβολή αιτήσεων για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2022».

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό