21.1 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Προσγειώθηκε στην… Πόλη ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς – Πόσα θα εισπράττει μηνιαίως από την Φενέρμπαχτσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεταγραφή-βόμβα που ενεργοποίησε η Φενέρμπαχτσε προσγειώθηκε επί τουρκικού εδάφους. Πριν λίγη ώρα, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Σάρας Γιασικεβίτσιους, μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη της Euroleague.

Ο 36χρονος Σέρβος πραγματοποίησε το υπερατλαντικό ταξίδι, στοχεύοντας στην επιστροφή του στην Ευρώπη. Μάλιστα, η τουρκική ομάδα φαίνεται να ήταν εκείνη που τον κέρδισε και για αυτό φόρεσε το δικό της κασκόλ στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, στο οποίο έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/09).

Ωστόσο, πόσα θα λαμβάνει ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς από την Φενέρ; Νέες πληροφορίες για τις αποδοχές του ήρθαν στο φως, καθώς σύμφωνα με το «Inside EuroLeague», ο άλλοτε ΝΒΑer υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 45 χιλιάδες ευρώ για κάθε μήνα συνεργασίας του με το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Επομένως, αν ο έμπειρος σέντερ μείνει στο ρόστερ του Σάρας Γιασικεβίτσιους για τους επόμενους 9 μήνες (μέχρι τον Ιούνιο του 2025), τότε θα λάβει 405 χιλιάδες ευρώ. Τα προηγούμενα εννέα χρόνια, ο 36χρονος φόρεσε την φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ντάλας Μάβερικς και Χιούστον Ρόκετς. Σημείωσε 331 εμφανίσεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού Ωκεανού και μέτρησε κατά μέσο όρο 5.5 πόντους και 3.6 ριμπάουντ, σε 8.7 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό