20.8 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Προς Σαουδική Αραβία η Λίνα Σουλούκου – Ποιος είναι ο αντικαταστάτης στην Ρόμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, η πρώην CEO της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου, «φλερτάρει» με ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Η άλλοτε Διευθύνουσας Συμβούλος της ομάδα από την πρωτεύουσα της γείτονας χώρα ανακοίνωσε πως η παραίτησή της έγινε δεκτή την Κυριακή (22/09).

Σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport», τις τελευταίες δύο ημέρες βρισκόταν υπό αστυνομική προστασία ύστερα από απειλές που δέχτηκε από οπαδούς του συλλόγου. Ο Νικολό Σκίρα αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως η πρώην CEO της Ρόμα και του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα της στη Σαουδική Αραβία.

The future of former #ASRoma and Olympiacos Ceo Lina #Souloukou could be in Saudi Arabia, where a club had already asked info for her and she has good relationships with Saudi world. #transfers

— Nicolò Schira (@NicoSchira) September 23, 2024 Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες για την θέση του CEO της Ρόμα

Ο Γενικός Διευθυντής της Ρόμα, Μαουρίτσιο Λομπάρτντο, μίλησε στο «Gazzetta dello Spor» και αποκάλυψε πως υπάρχουν τέσσερα ονόματα στη λίστα των Ρωμαίων την αντικατάσταση της Ελληνίδας, στην θέση του CEO.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαουρίτσιο Λομπάρντο:

«Τα ονόματα που αρχίζουν να κυκλοφορούν είναι του πρώην διευθύνοντος συμβούλου, Ουμπέρτο Γκαντίνι, νυν πρόεδρου της ιταλικής λίγκας στο μπάσκετ και πρώην ιστορικός παράγοντας της Μίλαν και ο Τζαμπάολο Μοντάλι, πρώην προπονητής των τζαλορόσι την εποχή της προεδρίας του Σένσι.

Δύο άλλα προφίλ υπό εξέταση είναι αυτά του πρώην επιθετικού Ζιμπί Μπόνιεκ και του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, μια πιθανή επιλογή υψηλού διεθνούς προφίλ. Αλλά οι Φρίντκινς, συνηθισμένοι στην έκπληξη, θα μπορούσαν επίσης να επιλέξουν τελικά έναν μάνατζερ εκτός του κλασικού καλουπιού και επίσης ελάχιστα γνωστού στην Ευρώπη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό