24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Προπονητής Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη: «Κάνουμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με τον τεχνικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, η ομάδα από τον Πορτογαλία κάνει τα… αδύνατα δυνατά για να καταφέρει να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, τόνισε το γεγονός πως ο σύλλογος θα συνεχίσει να πιέζει στην υπόθεση του Έλληνα φορ.

Ο προπονητής του πορτογαλικού κλαμπ αναφέρθηκε στον 24χρονος επιθετικό του «τριφυλλιού». Ομολόγησε πως το ενδιαφέρον του για την ένταξη του Ιωαννίδη στο ρόστερ του κρατάει εδώ και πολύ καιρό και παρά τις επαναλαμβανόμενες αρνητικές απαντήσεις από την «πράσινη» ΠΑΕ, δεν το βάζει κάτω. Την επιθυμία του Αμορίμ μοιράζεται και η διοίκηση, η οποία θα συνεχίσει την κρούση επί… ελληνικού εδάφους.

👀 “ACREDITO QUE VAMOS CONSEGUIR O JOGADOR (IOANNIDIS). VAMOS VER.” – Rúben Amorim.

Abordagem interessante do Mister ao tema do avançado quando questionado se estava descansado com a demora a chegar, sabendo que apenas há Gyokeres e o Sporting nos próximos 3 jogos tem 2 visitas… pic.twitter.com/fMDbBNuBOE

— Sporting CP Adeptos 🏆 (@Sporting_CPAdep) August 16, 2024 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρούμπεν Αμορίμ για τον Φώτη Ιωαννίδη:

«Πολύ, γιατί πιστεύω ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος και δεν πρέπει να ακολουθούμε πάντα μία δεύτερη ή και τρίτη επιλογή, όπως συνέβη στο παρελθόν. Θέλουμε αυτούς που αναγνωρίζουμε και κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να πάρουμε ρίσκα, που μας δίνουν μεγάλες δυνατότητες να μεγαλώσουμε τον σύλλογο. Αν φοβηθούμε και πάμε για τρίτη επιλογή…

Πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Φέτος θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά δεν ξεχνάμε πως μακροπρόθεσμα πρέπει να κάνουμε τον σύλλογο πιο βιώσιμο. Αυτή η ανάπτυξη εμπεριέχει πολύ αυτό το ρίσκο. Κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτόν τον παίκτη και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα το πετύχουμε».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό