24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Προπονητής Γουλβς για Ποντένσε: «Τον θέλω στην ομάδα μου – Είχε προτάσεις να φύγει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γουλβς ηττήθηκε από την Άρσεναλ με 2-0 για την πρεμιέρα της σεζόν 2024/25 της Premier League. Ο προπονητής των «λύκων», Γκάρι Ο’Νιλ, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Ντάνιελ Ποντένσε και είπε μεταξύ άλλων πως θα παραμείνει στην αγγλική ομάδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ο’Νιλ:«Όταν έφτασα, είχαμε τόσους πολλούς παίκτες δυσαρεστημένους. Ο Ντάνιελ ήταν στην πόρτα της εξόδου, επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό, τους προσκαλούμε πίσω και ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό. Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους».

Ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε πυρετώδης διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Πορτογάλου αυτή την φορά με κανονική μεταγραφή στην Ελλάδα, και όλα έδειχναν happy end στην υπόθεση. Ο 28χρονος έχει γίνει διακαής πόθος τόσο της ομάδας αλλά όσο και του κόσμου, ο οποίος δεν σταματάει να του στέλνει να επιστρέψει ενώ μάλιστα ακόμη και στις κερκίδες του «Καραϊσκάκης» φώναζαν το όνομά του και ας μην βρισκόταν εκεί.

Η Γουλβς σύμφωνα με πληροφορίες θέλει ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ, και δεν φαίνονται… ζεστή να πέσουν πολύ στην απαιτήσεις τους. Από την άλλη η Ελληνική ομάδα προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια, και προσπαθεί να τα βρει εκεί με τους Άγγλους, με το deal να αναμένεται να κλείσει στα 6,5 με 7.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό