16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προπονήθηκε και επιστρέφει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το “κλίμα” στον ΠΑΟΚ είναι “βαρύ” μετά την ήττα από τον Άρη στην Τούμπα, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε τουλάχιστον ένα θετικό νέο από την προπόνηση της ομάδας.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά μετά από ένα σχεδόν ένα μήνα και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το βράδυ της Κυριακής ήταν δύσκολο. Όπως και η επόμενη μέρα. Και μετά την απότομη προσγείωση, το μόνο που μένει είναι η δουλειά. Η δουλειά που θα οδηγήσει στη διόρθωση των λαθών και στην ανάκαμψη. Ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, δεν έχει μάθει να παρατάει καμία μάχη ακόμα κι όταν όλα δείχνουν εναντίον του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (29.11) η ομάδα βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο για να προπονηθεί και να ετοιμαστεί για τον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί κόντρα στην ΑΕΛ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και το υπόλοιπο γκρουπ έβγαλε πρόγραμμα για κυκλοφορία της μπάλας, φυσική κατάσταση και τακτική.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ατομικό, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια . Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε τρέξιμο στο γυμναστήριο σε συνδυασμό με πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό