20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προπονήθηκε έξι μήνες μετά την ανακοπή καρδιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δανός μέσος που σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη στο Euro2020, ξεκίνησε προπονήσεις με την Οντένσε.

Έξι μήνες μετά. Για την ακρίβεια, 174 ημέρες. Τόσες έχουν περάσει από εκείνο το απόγευμα στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης, όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν σωριάστηκε στο χορτάρι με ανακοπή καρδιάς και νίκησε στην μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, χάρη στην άμεση επέμβαση συμπαικτών για γιατρών.

Μέχρι και σήμερα, το αν θα επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί έναν δυσεπίλυτο γρίφο, ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως είναι έτοιμος να το παλέψει.

Για αυτό και ξεκίνησε από την Πέμπτη προπονήσεις με την Οντένσε, τον σύλλογο της πατρίδας του, στον οποίο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, πριν πάρει μεταγραφή για τον Άγιαξ.

«Ο Έρικσεν μάς προσέγγισε και τώρα προπονείται μόνος του», δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος του συλλόγου. «Είναι φυσικό γι’ αυτόν, αφού έπαιξε εδώ στα νιάτα του και το σπίτι του είναι στη γωνία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να του παρέχουμε εγκαταστάσεις προπόνησης».

Ο διεθνής μέσος εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την Ίντερ αν και στο ιταλικό πρωτάθλημα φαντάζει να αγωνιστεί ξανά, λόγω του κανονισμού που υπάρχει για περιπτώσεις σαν την δική του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό