33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Προξενιό – Σκουρλέτης: «Ό,τι και να διαβάσω στα επόμενα επεισόδια δεν θα πέσω από τα σύννεφα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο «Προξενιό της Ιουλίας» του ALPHA όπου υποδύεται τον γιατρό Αργυρή Γκλαβάνη, έναν νέο με ήθος, αρχές και ηθικές αξίες που αγαπάει την επιστήμη του, αλλά και τη Φιλιώ

Είναι ερωτευμένος με τη Φιλιώ;

«Με την Ιουλία ήταν ένα προξενιό. Για τη Φιλιώ έχει αισθήματα και το αποδεικνύει έμπρακτα αφού αψηφά τα εμπόδια και τις καταστάσεις που έχουν προκύψει για να είναι μαζί».

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος πηγαίνει στο αρχοντικό για να σώσει την Ιουλία

Ωστόσο πριν ακόμη παντρευτεί η Φιλιώ, η απόρριψή της τον είχε απογοητεύσει!

«Εννοείται. Ομως επειδή είναι ένας χαρακτήρας συνειδητοποιημένος και με κατανόηση, δεν θα πίεζε την κατάσταση. Δέχτηκε την απόφασή της με αξιοπρέπεια. Δεν θα έφερνε ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση πόσω μάλλον μια γυναίκα. Εχει στην άκρη του μυαλού του και την ιδιότητά του γιατί ως γιατρός είναι αξιοσέβαστο πρόσωπο στην κλειστή κοινωνία του Τυρνάβου. Πάντως ως χαρακτήρας είναι πολύ καθαρός και δεν έχει σκοτάδια».

Γιατί πιστεύετε ότι η Φιλιώ, που ήταν τρελή και παλαβή με τον Γρηγόρη, τελικά τον απάτησε;

«Δεν ξέρουμε τους λόγους που ενέδωσε στον Αργύρη. Αυτό θα το δούμε. Κι εγώ αναρωτιέμαι. Ηταν όντως ο Γρηγόρης ο μεγάλος της έρωτας ή ένα μεγάλο πείσμα με στόχο να τον κερδίσει από την Ιουλία; Ισως πάλι η δική της στάση έχει να κάνει με τη στάση του Γρηγόρη μέσα στον γάμο τους. Το σίγουρο είναι ότι ο Αργύρης, γιατί γι’ αυτόν μπορώ να μιλήσω, για να αφήσει τις αναστολές του και για να νικήσει το συναίσθημα από τη λογική στη μεγάλη σύγκρουση με τον εαυτό του. σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος με τη Φιλιώ. Αν δεν ήταν κάτι πολύ δυνατό γι’ αυτόν, δεν θα θυσίαζε τα πάντα για εκείνη».

Καθώς η υγεία της Κυριακούλας δεν πάει καλά και ο Γκλαβάνης την κουράρει, αυτή ήταν και η αφορμή που ξεκίνησε αυτή τη σχέση;

«Ο Γκλαβάνης βοηθάει πολύ την Κυριακούλα και είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεται. Αυτό θα το έκανε ούτως ή άλλως ακόμη κι αν δεν ξαναμιλούσαν με τη Φιλιώ. Το θεωρεί χρέος και καθήκον του. Από την άλλη θεωρεί καλό παιδί τον Γρηγόρη και του έχει πει ότι είναι τυχερός που κατέληξε με τη Φιλιώ. Δεν είχε σκοπό να τη διεκδικήσει».

Ο Γκλαβάνης είναι στην ιατρική ομάδα που παρακολουθεί την Ιουλία, η οποία είναι σε σοκ μετά το φονικό, θα μιλήσει;

«Ο Αργύρης είναι πράγματι ένας από τους γιατρούς που την εξετάζουν και τη φροντίζουν. Η Ιουλία δεν μπορεί να μιλήσει και δεν ξέρουμε αν θα το κάνει, τι θα πει και πώς θα μαθευτεί η αλήθεια».

Υπάρχει περίπτωση ο ήρωάς σας να το σκάσει με τη Φιλιώ;

«Ελα ντε. Πραγματικά ό,τι και να διαβάσω στα επόμενα επεισόδια δεν θα πέσω από τα σύννεφα. Ολα τα ενδεχόμενα στο μυαλό μου είναι ανοιχτά, όχι μόνο για τον δικό μου ρόλο αλλά και για όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων».

tv24

Προξενιό-Δημήτρης Γεωργιάδης στο gossip-tv: Αυτό που έκανε ο Ατζαλίνας λόγω ζήλειας, ήταν κατάπτυστο

Το προξενιό της Ιουλίας: Η μανία του Γιωργίκη δε σταματά πουθενά

Προξενιό – Φούλοπ: Η αδίστακτη Δέσπω ανοίγει τα χαρτιά της και δίνει spoiler

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό