Home Tech Προμηθευτής οθονών mini-LED της Apple λέει ότι συρρικνώνεται η ζήτηση

Προμηθευτής οθονών mini-LED της Apple λέει ότι συρρικνώνεται η ζήτηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές mini-LED της Apple λέει ότι η ζήτηση για οθόνες σε καταναλωτικά προϊόντα συρρικνώνεται ενώ η ζήτηση για mini-LED σε άλλες περιπτώσεις αυξάνεται καθώς η Apple προσβλέπει στη μετάβαση στη σειρά iPad και MacBook της σε οθόνες OLED τα επόμενα χρόνια.

Μια νέα αναφορά από το DigiTimes, που επικαλείται πηγές του κλάδου εντός της Epistar, η οποία παρέχει οθόνες mini-LED στην Apple εδώ και αρκετό καιρό, σημειώνει ότι η ζήτηση για οθόνες mini-LED για χρήση σε ηλεκτρονικές συσκευές ευρείας κατανάλωσης μειώνεται και ότι παράλληλα αναμένεται να αυξηθεί η ζήτηση για οθόνες mini-LED για χρήση σε ταμπλό και οθόνες για οχήματα το 2023.

Tην περασμένη εβδομάδα ακούσαμε ότι η Samsung δίνει πλέον προτεραιότητα στην ανάπτυξη συγκεκριμένων τύπων οθονών OLED που η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σε επερχόμενα μοντέλα iPad Pro. Σύμφωνα με φήμες, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το πρώτο iPad Pro με οθόνη OLED το 2024, κάτι που έχει οδηγήσει τους προμηθευτές mini-LED να βρουν άλλες εφαρμογές για τις οθόνες τους, σύμφωνα με το DigiTimes.

Παράλληλα με ένα OLED ‌iPad Pro‌, η Apple φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει ένα MacBook Air 13 ιντσών με οθόνη OLED το 2024. Η Apple σκέφτεται επίσης να χρησιμοποιήσει ένα πάνελ OLED σε ένα καινούργιο iPhone SE, αλλά η εταιρεία ακόμα αμφιταλαντεύεται μεταξύ LCD και OLED, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή οθονών Ross Young.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version