24 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024

Προκλητικοι και αμετανόητοι οι ανήλικοι που έδειραν άγρια την 14χρονη

Ειδήσεις Ελλάδα

Αμετανόητοι και προκλητικοί είναι οι ανήλικοι που ξυλοκόπησαν άγρια την 14χρονη μαθήτρια στην Γλυφάδα το Σάββατο το βράδυ.

«Αν και  συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, την επόμενη μέρα επέστρεψαν στο σχολείο, και με ψυχολογία νικητή επιδείκνυαν  το βίντεο του ξυλοδαρμού της 14χρονης», καταγγέλλει ο πατέρας της μαθήτριας που έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης από τους συμμαθητές της, το βράδυ του Σαββάτου στη Γλυφάδα.

«Όταν οι συμμαθητές τους εξέφρασαν ανησυχία για την κατάσταση της 14χρονης, η απάντησή τους ήταν προκλητική: «σταμάτα ρε, τι είναι αυτά που λες, θέλεις και συ να πάθεις τα ίδια;» λέει επίσης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, φοβισμένο και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το κορίτσι  φαίνεται να μην υπέκυπτε στις επιθυμίες των   δραστών να ενταχθεί στην κλίκα τους, κάτι που προκάλεσε την επιθετική τους αντίδραση.

Η 14χρονη, υποβάλλεται σε συνεχείς ιατρικές εξετάσεις λόγω των σοβαρών χτυπημάτων που έχει υποστεί.  «Η υγεία της είναι ιδιαιτέρως βεβαρημένη από τη μέρα του συμβάντος μέχρι και σήμερα, οι πονοκέφαλοι και οι ζαλάδες, γιατί τα περισσότερα χτυπήματα και τα σημαντικά τα δέχτηκε στο κεφάλι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό