12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προκλήσεις και Ευκαιρίες σε ένα απρόβλεπτο μέλλον

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γεωπολιτική αβεβαιότητα, η δυσλειτουργία στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού, η επανασχεδίαση του ενεργειακού χάρτη, η διάχυτη απαισιοδοξία στην πολιτική σκηνή είναι μερικά από τα κομμάτια που συνθέτουν το παγκόσμιο παζλ οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Κι ενώ η κοινωνία επουλώνει ακόμη τις πληγές της από την πρόσφατη πανδημία και την πρότερη χρηματοπιστωτική κρίση, οι υπουργοί οικονομικών πρέπει να υπενθυμίσουν και πάλι στους πολίτες τους ότι χρειάζονται νέες θυσίες για να ξεπεραστούν τα νέα εμπόδια. Κι έτσι αναπόφευκτα επαναξιολογούνται προτεραιότητες και προκλήσεις και επανακαθορίζονται αξίες και αναγκαιότητες.

Το Οικονομικό-Επιχειρηματικό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής με τίτλο «Ελληνική Οικονομία & Επιχειρηματικότητα: Προκλήσεις και Ευκαιρίες σε ένα απρόβλεπτο μέλλον!» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο και προσδοκά να υποστηρίξει τον πλουραλισμό σε έναν δημόσιο διάλογο, στον οποίο βάζοντας στο τραπέζι των συζητήσεων όλα αυτά τα θέματα και επιδιώκοντας να προσδιορίσει την νέα κατεύθυνση των «λεωφόρων οικονομίας και ανάπτυξης» που ανοίγονται μπροστά μας.

Εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, φορέων, της πολιτικής σκηνής, όπως επιχειρηματίες και στελέχη της αγοράς θα συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια καταθέτοντας απόψεις και προτείνοντας βέλτιστες πρακτικές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό