25.4 C
Athens
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου, 2024

Προκαταρκτικά στο Σεξ: Πώς Αντιδρά Κάθε Ζώδιο και Τι Προτιμά

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτιμήσεις και στυλ όταν πρόκειται για τα προκαταρκτικά στο σεξ. Ας δούμε πώς προσεγγίζει το κάθε ζώδιο αυτή τη φάση της ερωτικής εμπειρίας:

Κριός

Ο Κριός είναι παθιασμένος και αυθόρμητος. Προτιμά τα άμεσα και έντονα προκαταρκτικά, όπως δυνατά φιλιά και αγγίγματα που προκαλούν ενθουσιασμό. Θέλει να αισθανθεί τη θερμότητα της στιγμής, και συχνά παίρνει την πρωτοβουλία να ξεκινήσει τα πράγματα.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί και εκτιμούν τη φυσική απόλαυση. Αγαπούν τα αργά και τρυφερά αγγίγματα, τα μασάζ, και τα φιλιά στον λαιμό και στους ώμους. Για αυτούς, τα προκαταρκτικά είναι μια διαδικασία που πρέπει να απολαύσουν με κάθε αίσθηση.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι αγαπούν την επικοινωνία, ακόμη και στα προκαταρκτικά. Μπορεί να ξεκινήσουν με ερωτικά λόγια, φλερτ και παιχνιδιάρικα πειράγματα. Τους αρέσει να δημιουργούν ένταση μέσω της συζήτησης και να συνδυάζουν την ψυχική διέγερση με τη σωματική.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και αναζητούν τη σύνδεση με τον σύντροφό τους. Τα προκαταρκτικά τους περιλαμβάνουν αγκαλιές, φιλιά, και τρυφερότητα. Τους αρέσει να δημιουργούν μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα που τους κάνει να νιώθουν ασφαλείς και αγαπημένοι.

Λέων

Οι Λέοντες αγαπούν να εντυπωσιάζουν και να είναι στο επίκεντρο. Στα προκαταρκτικά τους περιλαμβάνουν αισθησιακές κινήσεις, παθιασμένα φιλιά και μια δόση παιχνιδιού με το σώμα τους. Θέλουν να προκαλέσουν και να δώσουν απόλαυση, δείχνοντας ταυτόχρονα την αυτοπεποίθησή τους.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί και λεπτομερείς. Τους αρέσει να διερευνούν τι αρέσει στον σύντροφό τους και να προσαρμόζουν τα προκαταρκτικά αναλόγως. Μπορεί να περιλαμβάνουν αργά και ακριβή αγγίγματα, μασάζ και δημιουργία μιας άνετης και καθαρής ατμόσφαιρας.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί και αναζητούν την αρμονία. Τα προκαταρκτικά τους περιλαμβάνουν αργά φιλιά, χαϊδέματα και δημιουργία μιας αισθησιακής ατμόσφαιρας με απαλή μουσική και φως κεριών. Θέλουν να νιώσουν μια ισορροπία ανάμεσα στη σωματική και συναισθηματική σύνδεση.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και μυστηριώδεις. Τα προκαταρκτικά τους μπορεί να είναι έντονα και βαθιά, με φιλιά που αποκαλύπτουν επιθυμία και έντονο σωματικό άγγιγμα. Τους αρέσει να εξερευνούν τη σκοτεινή πλευρά της επιθυμίας και να εμβαθύνουν στη συναισθηματική ένταση.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και χαρούμενοι. Στα προκαταρκτικά τους αρέσει να ενσωματώνουν το χιούμορ και την εξερεύνηση. Μπορεί να ξεκινήσουν με παιχνιδιάρικα φιλιά και ελαφρά αγγίγματα, και να προσπαθήσουν κάτι καινούργιο και απροσδόκητο για να κρατήσουν τη στιγμή ζωντανή.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι παραδοσιακοί και προσεγμένοι. Τους αρέσει να ξεκινούν με αργά και σταθερά φιλιά, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Εκτιμούν την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια στα προκαταρκτικά τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι πρωτότυποι και δημιουργικοί. Στα προκαταρκτικά τους μπορεί να περιλαμβάνουν απροσδόκητα φιλιά, ελαφρά πειράγματα και παιχνίδια ρόλων. Θέλουν να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες και να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον σύντροφό τους.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Τα προκαταρκτικά τους περιλαμβάνουν τρυφερά φιλιά, χάδια και μια ατμόσφαιρα γεμάτη φαντασία. Τους αρέσει να δημιουργούν ένα όνειρο μαζί με τον σύντροφό τους, χάνοντας τον εαυτό τους στη στιγμή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό