22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Προκαταρκτικά που ενθουσιάζουν κάθε ζώδιο: οδηγός για ανεπανάληπτο πάθος

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > ZodiaX > Προκαταρκτικά που ενθουσιάζουν κάθε ζώδιο: οδηγός για ανεπανάληπτο πάθος

Προκαταρκτικά που ενθουσιάζουν κάθε ζώδιο: οδηγός για ανεπανάληπτο πάθος

Τα προκαταρκτικά αναφέρονται σε όλες εκείνες τις πράξεις που αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία και παρατείνουν την ένταση πριν από τον οργασμό. Ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου, μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα προκαταρκτικά για να ανεβάσεις την ερωτική διάθεση στα ύψη και να ενισχύσεις το ερωτικό σας παιχνίδι.

Κριός

Εκτός από τους καυγάδες, οι Κριοί ανάβουν με δραστηριότητες που αυξάνουν  την αδρεναλίνη, όπως το τρiψιμο ή το στοματικό σεξ σε δημόσιο χώρο.

Ταύρος

Για έναν Ταύρο, δημιούργησε μια ρομαντική ατμόσφαιρα με ένα απαλό κρεβάτι, αρωματικά λάδια και κεριά. Ξεκίνα με ένα αισθησιακό μασάζ που μπορεί να προχωρήσει πέρα από την πλάτη.

Δίδυμος

Ένα ποτό και μια καλή συζήτηση για φαντασιώσεις μπορούν να ανάψουν έναν Δίδυμο, καθώς το μυαλό του είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό του.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι εκτιμούν την τρυφερότητα. Αγκαλιές, φιλιά βαθιές συζητήσεις είναι το κλειδί για να τους ενθουσιάσεις.

Λέων

Εάν ο σύντροφός σου είναι Λέων, διατήρησε την οπτική επαφή και κάνε ένα στριπτiζ. Αν δεν σου αρέσει ο χορός, μπορείτε να γυρίσετε μαζί ένα ταινιάκι (αλλά πρόσεχε).

Παρθένος

 Για να ερεθίσεις έναν Παρθένο, δώσε βάση στη διανοητική του πλευρά. Διάβασε του ερωτική ποίηση ή μίλησέ του για ιδέες και θα ξυπνήσεις και το σεξουαλικό του ενδιαφέρον.

Ζυγός

Ένας Ζυγός μπορεί να δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, οπότε πάρε εσύ τα ηνία. Οργάνωσε το παιχνίδι και οδήγησε τον στο τι πρέπει να κάνει.

Σκορπιός

 Οι Σκορπιοί λατρεύουν το βρώμικο. Δέσε τα μάτια ή τα χέρια του και θα αυξήσεις τις αισθήσεις και την ένταση.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις και ελεύθερα πνεύματα. Κανονίστε ένα διασκεδαστικό ραντεβού στο σπίτι, χορέψτε, μαγειρέψτε μαζί, και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί και αγαπούν την αποτελεσματικότητα. Δοκιμάστε να αυνανιστείτε μαζί για να επιτύχετε γρήγορα και απολαυστικά αποτελέσματα.

Υδροχόος

 Οι Υδροχόοι λατρεύουν το ασυνήθιστο. Δοκίμασε ένα cosplay με θέμα επιστημονικής φαντασίας ή κάτι εξωπραγματικό που θα τους διεγείρει το μυαλό και το σώμα.

Ιχθείς

 Οι Ιχθείς είναι γεμάτοι φαντασία. Φορέστε αποκριάτικες στολές και μπείτε σε ρόλους για ένα ερωτικό παιχνίδι με φαντασία και δημιουργικότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό