27.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Προεκλογική εκδήλωση στήριξης της υποψηφιότητας Ε. Μελέτη και Φ. Μπελέρη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο πλαίσιο μίας από τις μεγαλύτερες προεκλογικές εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, θέλησε να στηρίξει τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία, Ελεονώρα Μελέτη και Φρέντι Μπελέρη.

Ειδικότερα, σε κεντρικό καφέ της πόλης στα Νότια Προάστια έλαβε χώρα ομιλία της υποψήφιας Ελεονώρας Μελέτη και του γιού του Φρέντη Μπελέρη, Πέτρου Μπελέρη την οποία προλόγισαν ο πρώην υπουργός  Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Η Ελεονώρα Μελέτη που κυριολεκτικά «πνίγηκε» σε αγκαλιές και selfies από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ήταν περί τους 1.000.

Τα τιμητικά λόγια Παπασταύρου για την Ελεονώρα Μελέτη

Η υποψήφια ευρωβουλευτής, επιπλέον, «εισέπραξε» κάποια πολύ τιμητικά λόγια για την υποψηφιότητα της από τους κ.κ. Παπασταύρου και Θεμιστοκλέους, με τον πρώτο να αναφέρει χαρακτηριστικά «στο πρόσωπό σου, Ελεωνόρα, μία δυναμική, μορφωμένη γυναίκα, σκληρά εργαζόμενη, μία νέα μητέρα, με έντονη κοινωνική ευαισθησία. Χαρακτηριστικά που σπάνια συνδυάζονται στο ίδιο πρόσωπο. Γι’ αυτό η Ελεωνόρα Μελέτη ξεχωρίζει».

Μ. Θεμιστοκλέους: Η Ε. Μελέτη κομίζει στη Νέα Δημοκρατία το κοινωνικό αισθητήριο και την εν συναίσθηση που όλα τα κόμματα πρέπει να διαθέτουν

Το νήμα όμως έπιασε από εκεί ο Υφυπουργό Υγείας της Κυβέρνησης, κ. Θεμιστοκλέους, ο οποίος τόνισε ότι «είναι η Ελεονώρα μελέτη μια καλή υποψήφια; Σίγουρα είναι γιατί κομίζει στη Νέα Δημοκρατία το κοινωνικό αισθητήριο και την εν συναίσθηση που όλα τα κόμματα πρέπει να διαθέτουν. Γι’ αυτό σας καλώ να την στηρίξετε και να την στείλετε στην Ευρωβουλή».

Έτσι, συμπληρώνεται για την Ελεονώρα Μελέτη μια εβδομάδα «σκληρής» προεκλογικής δράσης, όπου βρέθηκε με τη σειρά σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα και Βόλο για την παρουσίαση του 2ου βιβλίου της, δίνοντας παράλληλα αγώνα για την υποψηφιότητα της.

Όχι και άσχημα…

Στήριξη Κατερίνας Παπακώστα

Την στήριξη της στην Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε μέσω των προσωπικών της μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η Βουλευτής Τρικάλων και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα.

Η Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, αφού παρευρέθηκε στην παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της γνωστής δημοσιογράφου στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα, κοινοποίησε το ακόλουθο μήνυμα:

«Χθες το βράδυ, είχα την τεράστια χαρά να παρευρεθώ στην παρουσίαση του βιβλίου “Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο”, συγγραφέας του οποίου είναι η αξιοθαύμαστη @nonoram. Η Ελεονώρα, γνωστή δημοσιογράφος και υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έχει πραγματικά ξεπεράσει τον εαυτό της με αυτό το βαθυστόχαστο και ενθαρρυντικό έργο.

Θα ήθελα να της ευχηθώ ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της αλλά και καλή επιτυχία για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Της αξίζει μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διότι αποτελεί υπόδειγμα της δύναμης και της ανθεκτικότητας που χρειαζόμαστε σήμερα από τους ευρωβουλευτές μας.

Παρά το γεγονός ότι δέχθηκε χυδαίο σεξισμό λόγω της υποψηφιότητάς της, η Ελεονώρα δεν πτοήθηκε. Αντιθέτως, χρησιμοποίησε αυτές τις εμπειρίες για να τροφοδοτήσει την αποφασιστικότητά της και να εμπνεύσει άλλους. Το θάρρος και η επιμονή της την καθιστούν πρότυπο για όλες τις γυναίκες».

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη

Μάλιστα, από κάτω σχολίασε με το δικό της μοναδικό τρόπο τη δημοσίευση και η ίδια η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Κατερίνα μου, μέσα από τη καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα θερμά σου λόγια μα πάνω απ όλα για τη στήριξη σου! Είναι πολύ σημαντικό οι γυναίκες να έχουμε παρουσία σε όλα τα πεδία, κ να στηρίζουμε η μια την άλλη! Νιώθω τυχερή γιατί μέσα σε αυτό το τοξικό κλίμα που περιέγραψες κ το οποίο βιώνουν σε όλους τους χώρους και άλλες γυναίκες ( κ το γνωρίζεις καλά) εγώ έχω στο πλευρό μου τόσο γυναίκες όσο κ άντρες που θέλουν να βάλουν τέλος σε χυδαιότητες κ κοινωνικές ανισότητες ανοίγοντας δρόμο για όλες μας! Σ ευχαριστώ θερμά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό