19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προβλήματα παρουσιάζουν οι υπηρεσίες του

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια σειρά από υπηρεσίες του Apple iCloud, όπως το Messages, το Apple Music, εμφανίζουν προβλήματα για πολλούς χρήστες. Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα σύνδεσης με τους κωδικούς τους στο iCloud.

Τα προβλήματα διαθεσιμότητας των υπηρεσιών φαίνεται ότι είναι έντονα, καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρουν ότι οι συσκευές τους κάνουν διαρκώς logout και ζητούν ξανά και ξανά να μπουν τα διαπιστευτήρια για τη σύνδεση, αλλά αυτή παραμένει ανέφικτη. Το πρόβλημα εκτιμάται ότι βρίσκεται στους servers της Apple.

Σε πολλές περιπτώσεις, η σύνδεση είναι εφικτή, αλλά οι ταχύτητες των υπηρεσιών είναι χαμηλές, κάτι που επίσης έχει προκαλέσει εκνευρισμό σε πολλούς χρήστες. Προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν όλες οι συσκευές της Apple, αν και έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιες συσκευές να μπαίνουν στο iCloud και κάποιες άλλες όχι.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν είχε υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Apple για το πρόβλημα. Είστε χρήστες υπηρεσιών Apple; Εάν ναι, πείτε μας με ένα σχόλιο εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το iCloud.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος – μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό