22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Προβλήματα με την δικαιοσύνη για τον Σισέ – Κατηγορείται για… ξέπλυμα χρημάτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει… μπλεξίματα με την δικαιοσύνη. Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ξέπλυμα χρημάτων, αλλά και φορολογική απάτη. Μάλιστα, λέγεται πως ο Εισαγγελέας ζήτησε την ποινή φυλάκισης ενός έτους, με διετή αναστολή για τον 43χρονο.

Ο Γάλλος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έχει δεχθεί τις εν λόγω κατηγορίες για παράνομες ενέργειες που έχουν εντοπιστεί να πραγματοποιούνται από την εταιρεία του. Την Τετάρτη (11/09), έλαβε χώρα στη Μπαστιά η ακροαματική διαδικασία, αλλά ο άλλοτε επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν έδωσε το «παρών» στην διαδικασία. Ωστόσο, εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ του Παναθηναϊκού από το 2009 έως το 2011, ενώ έγινε και ο αγαπημένος της εξέδρας του «τριφυλλιού». Για την ιστορία, πριν λίγες μέρες ο πρώην έμπειρος επιθετικός, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είπε να θυμηθεί… τα παλιά και να φωτογραφηθεί με μία τζιν ζακέτα των «πρασίνων».

Ο Γάλλος δείχνει με κάθε τρόπο που μπορεί μέσα από τα social media την αγάπη που έχει για το «τριφύλλι» και τους φιλάθλους του, παρόλο που δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο. Η αιτία ήταν τα επεισόδια σε ένα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, που όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ήταν η στιγμή που… ξεχείλισε το ποτήρι για εκείνον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό