22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προβάδισμα των ερυθρόλευκων για τον Ράφα Σοάρες βλέπουν οι Πορτογάλοι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
13.05.2022 | 18:52

Ο Ράφα Σοάρες στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Έιμπαρ και τη Ρεάλ
2021 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Ράφα Σοάρες για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Κορίνθιανς.

Ο Ράφα Σοάρες βρίσκεται στο κάδρο του Ολυμπιακού το τελευταίο δίμηνο, αλλά πριν από μερικές εβδομάδες είχε μπει σφήνα για την απόκτηση του η Κορίνθιανς. Ωστόσο, στην Πορτογαλία εκτιμούν πως ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Βιτόρια Γκιμαράες, βρίσκεται πιο κοντά στην πειραϊκή ομάδα.

Η πορτογαλική εφημερίδα O Jogo, σε δημοσίευμά της, αναφέρει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον Ράφα Σοάρες στον Ολυμπιακό, δεν τα παρατάει για την απόκτηση του και πως και οι ερυθρόλευκοι έχουν το προβάδισμα έναντι της Κορίνθιανς, στην οποία προπονητής είναι εδώ και 2,5 μήνες ο πρώην τεχνικός της πειραϊκής ομάδας Βίτορ Περέιρα.

Ο Σοάρες, που είχε απασχολήσει παλαιότερα τον ΠΑΟΚ, είναι 27 ετών, αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Πόρτο και έχει αγωνιστεί επίσης στην Ρίο Άβε, την Φούλαμ, την Πορτιμονένσε και την Εϊμπάρ. Ο Πορτογάλος έχει την τρέχουσα περίοδο 33 συμμετοχές, 2 τέρματα και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό