20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Προβάδισμα από τη… βούλα για Βελέζ (VIDEO)

Ειδήσεις Ελλάδα

EUROPA CONFERENCE LEAGUE – 1ος Προκριματικός Γύρος

ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ-ΚΟΛΕΡΕΪΝ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ Stadion Grbavica

Στο Σαράγεβο η Βελέζ βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς με δύο πέναλτι και να επικρατήσει 2-1 της Κολερέιν. Σαφώς καλύτερη η βοσνιακή ομάδα έδειξε ότι διαθέτει επιθετικές αρετές αλλά δεν κατάφερε να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς.  

Μόλις στο 9′ λεπτό ο Ντόχερτι σούταρε έξω από την περιοχή, ο Μπογκντάνοβιτς δεν αντέδρασε σωστά και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1. Η Βελέζ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 13′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με Τσόσιτς και Άντζουσιτς. Ο δεύτερος είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 17′ που το «έβγαλε» ο Ντιν. Δέκα λεπτά μετά ήταν ο Ζαΐμοβιτς που απείλησε και στο 34′ η Βελέζ κέρδισε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο Μπραντάο και έκανε το 1-1. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ζελίκοβιτς έκανε το σουτ, ο Ντιν φάνηκε να χάνει την μπάλα αλλά τελικά την μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο μέρος αλλά η Κολερέιν αμυνόταν σωστά. Στο 65′ ο Ίσιτς δοκίμασε από μακριά το πόδι του με την μπάλα να περνά δίπλα από τα δοκάρια. Στο επόμενο λεπτό η Βέλεζ κέρδισε δεύτερο πέναλτι. Ο Τρέινορ έκοψε την μπάλα με το χέρι και μάλιστα είδε και την κόκκινη κάρτα. Ο Μπραντάο ήταν και πάλι εύστοχος και έκανε το 2-1. Στο 77′ ο Οβτσίνα απείλησε με κεφαλιά και στο επόμενο λεπτό ο Ίσιτς έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Ντιν στο 89′ είπε «όχι» στον Οβτσίνα και στις καθυστερήσεις στον Ράντοβατς.

ΒΕΛΕΖ ΜΟΣΤΑΡ: Μπογκντάνοβιτς, Τσόσιτς, Σβόνιτς (46’Ίσιτς), Ζελίκβιτς, Ράντοβιτς (82’Ζουμπάνοβιτς), Πρσες (46’Χασάνοβιτς), Ράντοβατς, Οβτσίνα, Μπραντάο (67’Γκεοργκίγεβιτς),  Ζαΐμοβιτς, Άντζουσιτς (58’Βεχάμποβιτς)

ΚΟΛΕΡΕΪΝ: Ντιν, Τρέινορ (83’ΜακΛάφλιν), Κάνινγκ, Μπράουν, Κέιν, Κάρσον, Λόουρι, Γουίλσον, Γκλάκιν Σέβλιν (69’Τζάρβις), Ντόχερτι

 

 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα (21+)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό