23.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Προαναγγέλλει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Στρακόσα – Το story που ανέβασε με τον αδερφό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Θωμάς Στρακόσα έκανε ένα καλό Euro με την Αλβανία, παρόλο που η εθνική του τερμάτισε με έναν βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου. Ο κίπερ της Μπρέντφορντ, απολαμβάνει τις διακοπές του και παράλληλα μας προανήγγελλε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.  

Στις διακοπές που κάνει μαζί με τον αδελφό του, τον Δημήτρη, ανέβασαν ένα story στο Instagram με τον πορτιέρε να βάζει το τραγούδι του Γουίζ Καλίφα, το «Black and Yellow», κάτι που ενδέχεται να εννοεί τα… κιτρινόμαυρα της Ένωσης. 

INSTAGRAM

Αυτή η κίνηση, μπορεί να «μαρτυρά» σε όλους την μετακίνησή του στην ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ η Μπρέντφορντ και η Ένωση έχουν καλό κλίμα στις συζητήσεις, ενώ ταυτόχρονα και ο Στρακόσα πιέζει την αγγλική ομάδα για να έρθει η συμφωνία. Αν προχωρήσει η μεταγραφή του, τότε θα πλαισιώσει στην εστία τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που είναι με κάθε επισημότητα παίκτης των «κιτρινόμαυρων». 

Παράλληλα, ο πρώην τερματοφύλακας των Λάτσιο και Σαλερνιτάνα, ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην προσπάθεια της χώρας του στο Euro 2024, της Αλβανίας, σε έναν αρκετά δύσκολο γκρουπ με Κροατία, Ισπανία και Ιταλία. Ενδιαφέρον, μάλιστα, δεν είχε μόνο από την ΑΕΚ, αλλά και από την Φιορεντίνα, καθώς οι βιόλα «έψαχναν» έναν δεύτερο κίπερ. 

Η χρηματιστηριακή αξία του Θωμά Στρακόσα, ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ ποσό-λογικό για μία ελληνική ομάδα, όπως η ΑΕΚ, η οποία «πόνεσε» από τα λάθη των κίπερ της την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα με απόφαση του Ματίας Αλμέιδα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, αλλά και ο Γιώργος Αθανασιάδης να μην συμπεριλαμβάνονται στην προετοιμασία της ομάδας. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό