22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προέλαση της Βέροιας, «γκέλα» για Κηφισιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βέροια συνέχισε την προέλαση στον Α΄ όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2, νικώντας με 1-0 τα Τρίκαλα για την 5η αγωνιστική και καταγράφοντας την τέταρτη νίκη της (έχει και μια ισοπαλία.

Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε την έδρα της την αποβολή του Μπακούτση στο 44ο λεπτό, για να επικρατήσει με 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας στο «Ξάνθη Arena», η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε με 4-0 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο «Καυτανζόγλειο», ενώ το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ Β΄, που επιβλήθηκε 3-0 Απόλλωνα Πόντου στο τοπικό ντέρμπι. 

Στον Β΄ όμιλο, η Κηφισιά έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης, μαζί με την Καλλιθέα που νίκησε τον Ηρόδοτο και έκανε το «4Χ4», καθώς έχει πάρει ένα ρεπό.

Η ομάδα των βορείων προαστίων αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Διαγόρα Ρόδου στην Καισαριανή, με αποτέλεσμα να την προσπεράσουν Λεβαδειακός και Ρόδος.

Τα αποτελέσματα στον Α΄ όμιλο:

Πανσερραϊκός – Απόλλων Λάρισας 1-0, Ηρακλής – ΑΕΛ 1-1, Βέροια – Τρίκαλα 1-0, Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β΄ 0-3, Αναγ. Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου 4-0, Πιερικός – Νίκη Βόλου 0-3, Ξάνθη – Αλμωπός Αριδαίας 2-0, Θεσπρωτός – Καβάλα 7-0 (ρεπό ο Ολυμπιακός Β΄).  

Τα αποτελέσματα στον Β΄ όμιλο: 

Παναθηναϊκός Β΄ – Καραϊσκάκης Άρτας 2-2, Καλαμάτα – Εργοτέλης 2-0, Ηρόδοτος – Καλλιθέα 0-2, Λεβαδειακός – ΟΦ Ιεράπετρας 3-1, Επισκοπή – Χανιά 1-1, Ρόδος – Ζάκυνθος 4-0, Κηφισιά – Διαγόρας 0-0, ΑΕΚ Β΄- Αστέρας Βλαχιώτη (αναβλήθηκε),

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό