23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πριν φύγεις για διακοπές, μην ξεχάσεις να κάνεις αυτά τα 4 βασικά πράγματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μην τα παραλείψεις!

Είναι Αύγουστος, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότερες από εμάς προετοιμαζόμαστε για να αφήσουμε πίσω τη ζέστη και τις υποχρεώσεις της Αθήνας (ή οποιασδήποτε άλλης πόλης) και να τρέξουμε στα υπέροχα ελληνικά νησιά μας.

Ωστόσο, πριν κλείσεις βαλίτσα και αποχαιρετήσεις το (όμορφο αλλά βαρετό!) σπίτι σου, υπάρχουν 5 βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις προκειμένου να απολαύσεις στο 100% τις διακοπές σου και να επιστρέψεις χωρίς επιπλέον άγχος.

Αν θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά, διάβασε την παρακάτω λίστα:

#1. Αγόρασε όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς

Προμηθεύσου όλα τα απαραίτητα είδη που χρειάζεται κάθε γυναίκας στις διακοπές της και σιγουρέψου ότι αυτά που έχεις δεν είναι μισοάδεια, ώστε να μην τρέχεις να βρεις κατάστημα καλλυντικών ή φαρμακείο στο νησί. Ποια είναι αυτά; Αντηλιακά, long lasting foundation, bronzer, body mist, face mist, lip balm και ενυδατική κρέμα!

#2. Πήγαινε για μενικιούρ-πεντικιούρ

Τα άκρα πρέπει να είναι περιποιημένα στις διακοπές, γι’ αυτό φρόντισε μια-δυο μέρες πριν φύγεις να επισκεφθείς οπωσδήποτε τη μανικιουρίστ σου.

#3. Καθάρισε το σπίτι σου

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να επιστρέφεις σπίτι μετά από διακοπές και να επικρατεί ένα χάος, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαλαρώσεις και να πρέπει να κάνεις δουλειές πριν καλά καλά βγεις από το vacation mood. Για αυτό φρόντισε να το τακτοποιήσεις και να το καθαρίσεις πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ώστε να επιστρέψεις σε ένα όμορφο περιβάλλον που θα σε ηρεμήσει και θα συμβάλλει στην αναπροσαρμογή σου στην καθημερινότητα.

#4. Τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες

Πριν φύγεις, φρόντισε να πληρώσεις το ενοίκιο, τα κοινόχρηστα και όλους τους λογαριασμούς που εκκρεμούν ώστε να μην σου αποσπά τίποτα την προσοχή κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών και να μην έχεις καμία έννοια.

#1. Αγόρασε όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς

#2. Πήγαινε για μενικιούρ-πεντικιούρ

#3. Καθάρισε το σπίτι σου

#4. Τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό