18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πριν το update κάντε restore στο Apple WatchSeries 3

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι κάτοχοι τουApple Watch Series 3 ίσως κάποια στιγμή αντικρύσουν ένα μήνυμα σφάλματος που ισχυρίζεται πως το ρολόι τους δεν έχει αρκετό χώρο και αυτό το μήνυμα εμφανίζεται κάθε φορά που υπάρχει μια νέα ενημέρωση του WatchOS. Συνήθως οι χρήστες πρέπει να επαναφέρουν τα έξυπνα ρολόγια τους για να εγκαταστήσουν τις νέες ενημερώσεις.

Ωστόσο, μια αναφορά από το 9to5Mac αποκάλυψε ότι ξεκινώντας από το iOS 14.6 η Apple θα ζητά από τους χρήστες να επαναφέρουν τις συσκευές τους πριν από την ενημέρωση. Πριν από αυτό, οι χρήστες θα προσπαθούσαν να διορθώσουν το πρόβλημα διαγράφοντας εφαρμογές για να ελευθερώσουν χώρο, αλλά ως επί το πλείστον αυτό δεν λειτουργεί και απαιτείται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για την ενημέρωση.

Ουσιαστικά, με το iOS 14.6, η Apple αποφάσισε να είναι πιο άμεση και τώρα ζητά από τους χρήστες να επαναφέρουν τις συσκευές τους εάν θέλουν να ενημερώσουν το έξυπνο ρολόι τους. Αυτό φαίνεται να είναι ένα ζήτημα που προκύπτει αποκλειστικά με την 3η γενιά Apple Watch και κυρίως για το μοντέλο με δέκτη GPS που διαθέτει 8 GB αποθηκευτικού χώρου, έναντι των νεότερων μοντέλων που περιλαμβάνουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης και δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό