20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Πριν από πέντε χρόνια κανείς δεν θα το πίστευε, ζω ένα όνειρο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν μπορούσε να πιστέψει την τεράστια επιτυχία της η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Ίγκα Σβιάτεκ στον δεύτερο χρονικά προημιτελικό του Roland Garros.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ζει ένα όνειρο, καθώς μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, κατάφερε και αυτή να βρεθεί στην τετράδα του φημισμένου Grand Slam του Παρισιού και δικαιολογημένα μπορεί να ονειρεύεται ακόμη μεγαλύτερα πράγματα…

Λίγα λεπτά μετά την επιτυχία της, η 25χρονη μίλησε εμφανώς χαρούμενη, αλλά και συγκινημένη, στην κάμερα της ΕΡΤ τονίζοντας:

«Μελετήσαμε αρκετά την Ίγκα, εκτέλεσα τις οδηγίες του προπονητή, είχα πολλή αυτοπεποίθηση. Ήξερα ότι αν παίξω το παιχνίδι μου θα δώσω στον εαυτό μου την ευκαιρία να κερδίσω, θέλω να συνεχίσω έτσι, θα είναι δύσκολο το αυριανό (σ.σ. σήμερα) ματς με την Κρεϊτσικόβα.

Ήξερα για τα συνεχόμενα κερδισμένα σετ της αντιπάλου μου στο Roland Garros, 22 συνολικά, αλλά έμεινα ανεπηρέαστη. Είναι απίστευτο, όνειρο, να είναι δύο Έλληνες στα ημιτελικά αυτής της σπουδαίας διοργάνωσης.

Πριν από πέντε χρόνια δεν θα πίστευε κανείς ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μεγάλες στιγμές αυτές για την Ελλαδα, χαίρομαι πολύ για τους Έλληνες, δειχνουμε πόσο αγαπάμε αυτή τη χώρα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό