23.2 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Πριγκίπισσα Charlotte: Η αντίδραση στο φιλί του William και της Kate Middleton που έγινε viral

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εννιάχρονη κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton , η πριγκίπισσα Charlotte μας έχει συνηθίσει σε εκφράσεις που γίνονται θέμα συζήτησης σε κάθε σημείο του πλανήτη καθώς είναι αξιολάτρευτη.

Αυτή τη φορά, η γκριμάτσα της αφορούσε τους ίδιους της τους γονείς, πρίγκιπα William και Kate Middleton.

Στο βίντεο, το οποίο κοινοποίησε η Kate Middleton τη Δευτέρα για να ανακοινώσει την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών της, William και Kate ανταλλάσσουν ένα διακριτικό φιλί την ώρα που εκείνη βρίσκεται ξαπλωμένη στην άμμο.

Τότε η πριγκίπισσα Charlotte δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα σχολιαστικά εκφραστικά της μέσα.

Φυσικά, η αντίδραση της Charlotte δεν άργησε να γίνει viral, με αρκετούς χρήστες στο X (πρώην Twitter) να χειροκροτούν την Charlotte.

 

Charlotte is like “you two, are you kissing again?”🤣🤣🤣

Louis is all of us#blushing#princessOfWales #CatherinePrincessOfWales #TheWales #princeWilYum pic.twitter.com/swtYUREBVf

— Agbaosi Gloria (@AgbaosiGloria) September 9, 2024

«Το πρόσωπο της πριγκίπισσας Charlotte είναι ένα ολόκληρο vibe. Τόσο ντροπιαστικό, μαμά και μπαμπά», έγραψε ένας, με άλλους να συμπληρώνουν: «Κοιτάξτε το πρόσωπο της πριγκίπισσας».

Ένας άλλος ερμήνευσε την έκφραση της πριγκίπισσας, λέγοντας: «Αλήθεια τώρα, μπαμπά;!».

«Η πριγκίπισσα Charlotte είναι κάθε παιδί όταν βλέπει τους γονείς του να φιλιούνται, είναι πολύ αστεία», συμπλήρωσε ένας ακόμη.

 

HER LYING DOWNHIM ON HIS KNEESTHE NECK KISSTHE HAND ON THE NECKTHE HAND ON THE WAISTTHE KIDS’ REACTIONSTHE SMILEIT’S TOO MUCH INFORMATION pic.twitter.com/VReA9dv5au

— lele (@WILLSMANIIA) September 9, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό