24.3 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρεμιέρα το φθινόπωρο για το νέο Mitsubishi Outlander!

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τις θερμοκρασίες ακόμα στα ύψη και ολόκληρο τον Αύγουστο μπροστά μας είναι δύσκολο να σκεφτούμε το ερχόμενο φθινόπωρο αλλά η Mitsubishi το κάνει καθώς προγραμματίζει την επίσημη πρεμιέρα του νέου Outlander PHEV. Η πρεμιέρα θα λάβει χώρα στην Μαδρίτη την 1η του Οκτωβρίου και θα αποτελέσει συνέχεια της επένδυσης για την οποία έχει δεσμευτεί η ιαπωνική μάρκα στην ευρωπαϊκή αγορά. Μία επένδυση που έχει ήδη φέρει το νέο ASX και το νέο Colt, οπότε το Outlander PHEV θα αποτελέσει μία εξαιρετική προσθήκη στην κατηγορία των εξηλεκτρισμένων, χάρη στο plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο, D-SUV.
Όπως είναι λογικό, η Mitsubishi δεν αποκαλύπτει πολλά πληροφορίες ακόμα. Απέχουμε δύο ολόκληρους μήνες από το ντεμπούτο οπότε δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η ιαπωνική μάρκα δεν ξεφεύγει από γενικότητες του στιλ “δυναμικό”, “σοφιστικέ” και “μεγάλης αυτονομίας twin-motor 4×4 plug-in υβριδική τεχνολογία”. Εννοείται πως από το πακέτο δεν λείπει το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης, όπως δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε ότι η Mitsubishi υπόσχεται “νέα επίπεδα ποιότητας” που αναβαθμίζουν το στάτους της εταιρίας στην ευρωπαϊκή αγορά.

Είναι δύσκολο να τα… μεταφράσουμε όλα αυτά σε ουσιαστικές, χρήσιμες πληροφορίες αλλά αυτό που γίνεται σαφές από το ύφος της επίσημης ανακοίνωσης είναι πως το νέο Mitsubishi Outlander PHEV θα είναι συνολικά αναβαθμισμένο. Ποιότητα υλικών, τεχνολογία, ένα εξηλεκτρισμένο κινητήριο σύνολο με υψηλότερη ισχύ αλλά και ηλεκτρική αυτονομία, ραφινάρισμα, άνεση και ως το κερασάκι στην τούρτα, design. Η ιαπωνική μάρκα δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη και το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα το δούμε την 1η του Οκτωβρίου, με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου στην αγορά να τοποθετείται γενικά, προς τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό