26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Πρεμιέρα στα Basket League Playoffs σε ΣΕΦ και Περιστέρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ώρα για την τελική φάση του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ έχει έρθει και η πρεμιέρα γίνεται στον Πειραιά και το Περιστέρι με δύο δυνατά παιχνίδια το απόγευμα της Τετάρτης (15/05) σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Η αρχή γίνεται στις 17:15, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την ΑΕΚ για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των Playoffs της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» τερμάτισαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης της κανονικής περιόδου μόνο πίσω από τον Παναθηναϊκό AKTOR. Θα έχουν το πλεονέκτημα απέναντι σε μια «Ένωση» που τερμάτισε στην κορυφή των Playouts και κατ’ επέκταση ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης.

Στα του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοβ ο οποίος αποτέλεσε την τελευταία αλλαγή στο εγχώριο ρόστερ του Ολυμπιακού αντικαθιστώντας τον Μόουζες Ράιτ στην επτάδα των ξένων και μένει να δούμε την εξάδα που θα προκύψει για την αποστολή ενόψει ΑΕΚ.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:15, το Περιστέρι φιλοξενεί στο «Ανδρέας Παπανδρέου» τον Κολοσσό Ρόδου με τις δύο ομάδες να είχαν ολοκληρώσει την πορεία τους στην Regural Season κατακτώντας την 3η και 6η θέση αντιστοίχως για να τεθούν αντιμέτωποι στην postseason, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να έχει το πλεονέκτημα.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φάση των Playoffs της Basket League κρίνονται στις δύο νίκες με τις ομάδες να παίζουν εναλλάξ ανά ματς στις έδρες τους, ενώ η ΑΕΚ θα αγωνίζεται κεκλεισμένων των θυρών στο Game 2 ένεκα τιμωρίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό