24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρεμιέρα με τεσσάρα για τους Νέους – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Νέοι του Θρύλου ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στις εγχώριες διοργανώσεις νικώντας με 1-4 τη Λαμία εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό από την κεφαλιά του Γυφτομήτρου για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε γρήγορα τον αγώνα και είχε σημαντικές ευκαιρίες με τον Παπακανέλλο και τον Λιατσικούρα.

Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν, όταν ο Παπακανέλλος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Λιατσικούρας με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 47′ με τον Γιουσούφ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας έπειτα από το δοκάρι του Παπακανέλλου και να γράφει το 1-2.

Στο 55′ ο Γιουσούφ «έφυγε» στην πλάτη της άμυνας της Λαμίας, πέρασε τον τερματοφύλακα και έδωσε έτοιμο γκολ στον Λιατσικούρα που σημείωσε το 1-3.

Το τελικό 1-4 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λίγδας, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γιουσούφ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Λαμία: Καψαλιάρης, Πάνος (65′ Καποδίστριας), Νικολόπουλος, Γυφτομήτρος, Μαργαρίτης, Μανισόγλου (65′ Κουτσονίκας), Λιαπάκης (65′ Πετρόπουλος), Κουτσωνάς, Ζαλοκώστας, Τσιάκας, Λιοπύρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος (70′ Καρκατσάλης), Πρεκατές, Πλειώνης (46′ Πνευμονίδης), Λιατσικούρας, Τουφάκης (70′ Λίγδας), Μπακούλας, Γιουσούφ, Παπακανέλλος (75′ Λώλης), Αλαφάκης (81′ Ρολάκης).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό