25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρεμιέρα – γκέλα για Βραζιλία στο Copa America, λαμπρός Χάμες Ροντρίγκες οδήγησε την Κολομβία [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ένα από τα μεγάλα φαβορί Copa America, μπαίνοντας σε… μπελάδες.

Η Βραζιλία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόστα Ρίκα μένοντας στο 0-0, βλέποντας το γκολ του Μαρκίνιος στο 30′ να ακυρώνεται ως οφσάιντ και έχοντας στο δεύτερο ημίχρονο ένα δοκάρι σε δυνατό σουτ του Πακετά και μια τεράστια ευκαιρία στο 90+1′ με τον Μπρούνο Γκιμαράες.

Από τις εξέδρες παρακολούθησε την προσπάθεια των συμπατριωτών του ο Νεϊμάρ, με τον αστέρα της «σελεσάο» να χάνει τη μεγάλη διοργάνωση ένεκα σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί πριν λίγο καιρό στην Σαουδική Αραβία με την Αλ-Χιλάλ.

Στο άλλο παιχνίδι του 4ου ομίλου, η Κολομβία έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 2-1 της Παραγουάης χάρη στα δύο γκολ που βρήκε στο πρώτο μέρος με τους Ντανιέλ Μουνιός (32′) και Τζέφερσον Λέρμα (42′) αμφότερα από εξαιρετικές ασίστ του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες ο οποίο πήρε και το βραβείο του παίκτη του αγώνα. Οι Παραγουανοί το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να μειώσουν στο δεύτερο μέρος με τον Χούλιο Ενσίσο στο 69′ για το τελικό 2-1.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου του Copa America (θέση, ομάδα, αγώνες, βαθμοί):1. Κολομβία 1 32. Βραζιλία 1 13. Κόστα Ρίκα 1 14. Παραγουάη 1 0

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό