18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα για το συνδρομητικό πακέτο του Twitter

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν λίγες ημέρες επιβεβαιώθηκε η συνδρομητική έκδοση του Twitter Blue και η εταιρεία χθες ανακοίνωσε επίσημα το λανσάρισμα της υπηρεσίας με μία μικρή διαφορά. Το Twitter Blue θα επιτρέπει στους χρήστες να επωφελούνται από αποκλειστικές υπηρεσίες με μία μηναία συνδρομή που θα κοστίζει τελικά 3,49 δολάρια για τους χρήστες στον Καναδά και 4,49 δολάρια για τους Αυστραλούς.

Η Twitter περιέγραψε τη νέα υπηρεσία της ως μία νέα ευκαιρία για τους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλειστικές λειτουργίες, βελτιώνοντας την εμπειρία τους κατά το καλύτερο δυνατό.

Οι νέες αποκλειστικές λειτουργίες του Twitter Blue είναι οι εξής:

Bookmark Folders: Νέος τρόπος διαχείρισης και οργάνωσης των tweets.Undo Tweet: Η δυνατότητα προεπισκόπησης και άμεσης «αφαίρεσης» του tweet. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το «undo» 30 δευτερόλεπτα πριν τη δημοσίευση ενός tweet.Reader Mode: Βελτιστοποιημένη εμπειρία ανάγνωσης των μεγάλων σε έκταση threads.Visual Customization: Η δυνατότητα επιλογής ενός custom εικονιδίου για την εφαρμογή και θα παρέχεται μία χρωματική παλέτα για τον ορισμό του θέματος της εφαρμογής.Dedicated Customer Support: Πρόσβαση σε μία αφοσιωμένη εξυπηρέτηση πελατών για τη συνδρομή στο Twitter.

H Twitter ανέφερε ότι «θα ακούει τα σχόλια των συνδρομητών και θα παρέχει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και προνόμια με την πάροδο του χρόνου».

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό