15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρεμιέρα για την χριστουγεννιάτικη μαύρη κωμωδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν ξεκινήσει η προβολή της ταινίας «Avatar: Ο Δρόμος του Νερού» στην μεγάλη οθόνη από την Disney η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline θα κάνει εντυπωσιακή πρεμιέρα σε εισπράξεις, η Universal κάνει την έκπληξη με την χριστουγεννιάτικη μαύρη κωμωδία «Violent Night» από τους παραγωγούς των ταινιών «Atomic Blonde», «Deadpool 2» και «Bullet Train», Κέλι Μακκόρμικ, Ντέιβιντ Λιτς και Γκάι Ντανέλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου έχει συγκεντρώσει πάνω από 115 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως.

Σε σενάριο των Πατ Κέισι και Τζος Μίλερ  ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ υποδύεται τον Άγιο Βασίλη ο οποίος πρέπει να επέμβει όταν μια ομάδα μισθοφόρων εισβάλει την παραμονή των Χριστουγέννων σε μια έπαυλη μιας πλούσιας οικογένειας.

Η σκηνοθεσία είναι του Νορβηγού δημιουργού Τόμι Γουίρκολα και πρωταγωνιστούν επίσης οι: Τζον Λεγκουιζάμο, Καμ Τζιγκαντέτ, Άλεξ Χάσελ, Αλέξις Λάουντερ, Έντι Πάτερσον και η Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο. Η ταινία έκανε χθες πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό