20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: H αντίδραση του Archie με τον ερχομό της μικρής του αδελφής

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα 07 Ιουνίου 2021, 16:00

 

Η γέννηση της κόρης του Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στις 4 Ιουνίου πρόσθεσε ένα ακόμα μέλος στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η κόρη του Harry και της Meghan γεννήθηκε την Παρασκευή (04/06) στις 11:40 π.μ. στο Santa Barbara Cottage Hospital στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια και ο Harry ήταν παρών στον τοκετό.
Το ζευγάρι ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι για να γνωρίσει και ο μικρός Archie την μικρή Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor.

«Είναι ήδη στο σπίτι στο Μοντεσίτο με το κοριτσάκι τους,» δήλωσε πηγή του ζευγαριού στο Us Weekly. «Ο Archie λάτρεψε τη μικρή του αδερφή κατά την άφιξή της στο σπίτι. Την κράτησε με τη βοήθεια των γονιών του και της έδωσε πολλά φιλιά. Τόσο ευγενικό και στοργικό που δεν υπάρξουν προβλήματα ζήλιας», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που ο Πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle κάλεσαν μετά τη γέννηση της κόρης τους, Lilly.

«Η βασίλισσα ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που ο Harry και η Meghan είπαν για τη γέννηση και έστειλαν τις φωτογραφίες της», ανέφερε μια πηγή στο In Touch και συνέχισε: «Η Βασίλισσα έχει αφήσει στην άκρη τις “πληγές” που προκάλεσε η κοινή  συνέντευξη του ζευγαριού και είναι πολύ χαρούμενη που έγινε πάλι γιαγιά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό