30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στη χλιδάτη ζωή τους – Τα έξοδα και τα ζόρια [pic]

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ: O Χάρι και η Μέγκαν, είναι απλώς άλλο ένα ζευγάρι διασημοτήτων που αναζητά δουλειά στη χώρα του.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ: Από τη Δευτέρα και επίσημα το βασιλικό ζεύγος ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είπαν οριστικά “αντίο” στους τίτλους τους και ξεκίνησαν τη νέα τους κοινή ζωή ως κοινοί θνητοί και μάλιστα δημοσίευσαν ένα μήνυμα στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας ως επίλογο. Τώρα που όλος ο πλανήτης έχει πιο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσει με την πανδημία του κορονοϊού η κατάσταση του Χάρι και της Μέγκαν είναι παντελώς αδιάφορη για όλους.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η Daily Mail, και σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Penny Junor, η απόφαση του ζεύγους να εγκαταλείψει τη Βρετανία για μια ανεξάρτητη ζωή στο Λος Άντζελες ήταν αποτέλεσμα κακής κρίσης και θα έχει μάλλον λυπηρή κατάληξη. Από προχθές, ο Χάρι και η Μέγκαν, είναι απλώς άλλο ένα ζευγάρι διασημοτήτων που θα πρέπει να δουλέψουν. Όπως ξεκαθάρισε ορθά κοφτά ο Τραμπ, οι ΗΠΑ δεν θα τους μεταχειριστούν ως κάτι ξεχωριστό, και σίγουρα δεν θα καλύψουν το τεράστιο κόστος της ασφάλειάς τους. Από εδώ και στο εξής, το ζευγάρι θα πρέπει να πληρώνει 4 εκ. λίρες τον χρόνο μόνο για την ασφάλειά του.

Κι ενώ όλοι περίμεναν το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι να ανακοινώσουν τα νέα τους σχέδια, στην τελευταία τους ανάρτηση στο Instagram ως Sussex Royal αναφέρθηκαν στην παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού, που βρίσκει το ζευγάρι, μαζί με τον 10 μηνών γιο τους Άρτσι, στην Καλιφόρνια, μακριά από τον πατέρα του πρίγκιπα Χάρι, τον πρίγκιπα Κάρολο, που αναρρώνει από τον κορονοϊό, αλλά και την 93χρονη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

«Όπως όλοι μπορούμε να νιώσουμε, ο κόσμος αυτή τη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά εύθραυστος. Αυτό που είναι πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε όλο τον κόσμο και η εξεύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας» πρόσθεσαν. «Καθώς όλοι μας ψάχνουμε να βρούμε τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίσουμε σε αυτή την σφαιρική αλλαγή, εστιάζουμε αυτό το νέο κεφάλαιο για να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλλουμε καλύτερα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό