22.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πρίγκιπας Χάρι: «Θα επιστρέψει μόνιμα στην Βρετανία αλλά χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Εδώ και καιρός υπάρχουν δημοσιεύματα για την δυσκολία του πρίγκιπα Χάρι να προσαρμοστεί στην ζωή στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ωστόσο τώρα ένας ειδικός στα βασιλικά θέματα υποστηρίζει ότι ο Πρίγκιπας Χάρι  θα γυρίσει μόνιμα στην Μεγάλη Βρετανία  αλλά χωρίς την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ .

Ο ιστορικός και βιογράφος Hugo Vickers ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια σε 10 χρόνια αλλά μόνος του. Κατά τη διάρκεια μιας αποκλειστικής συζήτησης με τον βασιλικό συντάκτη της εφημερίδας «Sun», Matt Wilkinson, ο Hugo ρωτήθηκε για το πού πιστεύει ότι θα βρίσκεται ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ σε μια δεκαετία.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στη Νιγηρία/EPA-ΑΠΕ

«Νομίζω ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Αν γυρίσει σπίτι, θα είναι πολύ ωραίο γι’ αυτόν, γιατί δεν το θέλει ιδιαίτερα. Είναι αρκετά θυμωμένος νομίζω», ανέφερε ο ιστορικός. Τότε ο δημοσιογράφος ρώτησε: «Πιστεύεις ότι θα γυρίσει σπίτι μόνος του;».

«Ναι, το πιστεύω. Ο βασιλιάς, όπως έχω αναφέρει και πριν, του έχει αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα για να το κάνει αυτό. Και έκανε τόσο καλή δουλειά πριν… φαινόταν τόσο χαρούμενος», απάντησε ο Hugo Vickers. Και συνέχισε: «Συνήθως είσαι ευτυχισμένος όταν κάνεις το καθήκον σου και το κάνεις για τους άλλους ανθρώπους και κάνεις τα πράγματα να παίρνουν ζωή».

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ / Reuters

«Προσωπικά πιστεύω ότι (ο Χάρι) είναι τρομοκρατημένος να μην χάσει την Μέγκαν και φαίνεται ελαφρώς τρομοκρατημένος για να είμαι ειλικρινής», υποστήριξε ο ιστορικός. «Μας είπαν πέρυσι ότι (ο Χάρι) αισθανόταν λίγη νοσταλγία για το σπίτι του. Και ανησυχώ ότι όταν ήταν εδώ, ήταν προφανώς τόσο γεμάτοι ιδέες. Ξυπνούσαν στις 5 π.μ. το πρωί και είχαν όλες αυτές τις ιδέες. Είμαι απογοητευμένος που πήγαν στην Αμερική, αφού στράφηκαν εναντίον της βασιλικής οικογένειας σε όλες τις εκπομπές τους», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας.

Ο βασιλικός συντάκτης αναφέρθηκε στην νέα εκπομπή του πρίγκιπα Χάρι για το πόλο και στο νέο πρόγραμμα της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix με μαγειρική και κηπουρική. «Δεν ξέρω τον Χάρι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή είναι η ζωή που ίσως ήθελε», σημείωσε ο Matt Wilkinson.

Από την πλευρά του ο ιστορικός εξήγησε ότι «αυτό που είναι τρομερά λυπηρό είναι ότι η εκλιπούσα βασίλισσα τους έδωσε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία για να εξερευνήσουν. Ο Ουίλιαμ και η Αικατερίνη θα έκαναν τα πράγματα που αφορούσαν το σπίτι (σ.σ. την Βρετανία) και η Κοινοπολιτεία – στην οποία ήταν και οι δύο αφοσιωμένοι θα ήταν του Χάρι και της Μέγκαν».

Ο Hugo Vickers ανέφερε ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε επισκεφθεί πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι χώρες της Κοινοπολιτείας γι’ αυτό η προσφορά της βασίλισσας έμοιαζε να είναι η τέλεια εξέλιξη για το ζευγάρι. «Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό γι’ αυτούς. Κάτι που είναι πολύ λυπηρό», είπε ο ιστορικός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό