27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πράσινο φως για το Genesis GV60 Magma!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Genesis μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη απήχηση στην δική μας μικρή γωνία του κόσμου όμως στο εξωτερικό, η κορεάτικη φίρμα έχει αρχίσει να αποκτά δυναμική πάνω στην οποία θέλει να “χτίσει” παρουσιάζοντας το GV60 Magma – ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο επιδόσεων που προφανώς βασίζεται στο GV60 crossover και επίσης προφανώς, εκμεταλλεύεται την ευελιξία της E-GMP αρχιτεκτονικής όντας μέλος του ομίλου Hyundai. Να θυμίσουμε ότι το Genesis GV60 Magma παρουσιάστηκε σε μορφή πρωτότυπου στις αρχές του χρόνου, κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Νέας Υόρκης πριν πραγματοποιήσει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Goodwood Festival of Speed.
Πρόκειται για μία συνολικά αναβαθμισμένη εκδοχή του GV60, αμιγώς ηλεκτρικού crossover που τουλάχιστον στην μορφή που το ξέρουμε, έρχεται με νέα, σαφώς πιο επιθετική εμφάνιση, χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, ισχυρότερο σύστημα πέδησης και επεμβάσεις τόσο στο πλαίσιο όσο και στην ανάρτηση ώστε να αναδειχθούν τα σπορ χαρακτηριστικά του.

“Ψάχνουμε για έναν νέο, μοναδικό συνδυασμό τις κορεατικής premium αίσθησης και των ευρωπαϊκών δυναμικών χαρακτηριστικών. Δεν θέλουμε να μιλήσουμε για νούμερα επειδή τα νούμερα δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα, αλλά έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό, οφείλουμε να τονίσουμε ότι τα Magma μοντέλα δεν θα είναι αργά.“
Δήλωσε ο επικεφαλής εξέλιξης της Genesis, Tyrone Johnson, ο οποίος μπορεί να μην θέλει να μιλήσει για νούμερα αλλά όταν δημιουργείς στον κόσμο την εικόνα ενός καυτού μοντέλου το οποίο χρησιμοποιεί την E-GMP αρχιτεκτονική, αυτός δεν μπορεί να μην σκεφτεί τα Hyundai Ioniq 5 N και Kia EV6 GT. Τα World Performance Car για το 2024 και 2023 με 650 και 585 άλογα αντίστοιχα! Φυσικά, οι τίτλοι και η γενικότερη καθολική αποδοχή από τους εκπροσώπους του ειδικού τύπου αλλά και το κοινό δεν οφείλονται αποκλειστικά στην ιπποδύναμη τους αλλά τόσο μεγάλα νούμερα σίγουρα παίζουν κάποιον ρόλο. Από εκεί και πέρα, ο Johnson επιβεβαίωσε ότι το GV60 Magma θα διαθέτει κάποιες αλλαγές, τόσο σε επίπεδο ρυθμίσεων όσο και σε επίπεδο hardware σε σύγκριση με άλλα μοντέλα που κάνουν χρήση της ίδιας πλατφόρμας καθώς στόχος δεν είναι μόνο ένα ιδιαίτερο μείγμα επιδόσεων και πολυτέλειας αλλά η δημιουργία μίας πραγματικά μοναδικής πρότασης που θα λειτουργήσει και ως statement για τις προθέσεις της Genesis όσον αφορά στην “Magma” οικογένεια μοντέλων της. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε ακόμα στη διάθεση μας αλλά το υψηλόβαθμο στέλεχος της Genesis δήλωσε ότι το GV60 Magma θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2025. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε λοιπόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό