26.9 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Πράσινο φως για την παραγωγή της BMW Skytop M8 Targa

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BMW ανακοίνωσε ότι η πολύ ιδιαίτερη Skytop M8 Targa θα μπει στην παραγωγή, αλλά και οι 50 μονάδες έχουν ήδη εξαντληθεί.

Αυτό το αποκλειστικό μοντέλο, βασισμένο στη Σειρά 8 με οροφή targa, θα έχει φημολογούμενη τιμή περίπου 500.000 ευρώ.

Αν και ακριβό, εξακολουθεί να είναι λιγότερο ακριβό από την περιορισμένης παραγωγής 3.0 CSL της BMW από το 2022, η οποία είχε τιμή 750.000 ευρώ.

Η Skytop διαθέτει τετρακίνηση, αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων και κινητήρα V8 twin-turbo 4,4 λίτρων με 626 ίππους, που ταιριάζει με τις προδιαγραφές της M8 Competition Cabrio.

Επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 km/h σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα.

Η σχεδίαση είναι εμπνευσμένη από κλασικά μοντέλα της BMW, όπως η 507 και η Z8, ενσωματώνοντας καθαρές γραμμές και το εμβληματικό μοτίβο μύτης καρχαρία, μια απόκλιση από το πρόσφατο στυλ της μάρκας.

Σε αντίθεση με την αναδιπλούμενη οροφή της M8 Convertible, η Skytop διαθέτει δύο χειροκίνητα αφαιρούμενα πάνελ targa τυλιγμένα με συνθετικό δέρμα, με αποθηκευτικό χώρο στο πορτμπαγκάζ.

Παρά την υψηλή τιμή του, το εσωτερικό διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την καμπίνα της M8, χωρίς τις ειδικές λεπτομέρειες που αναμένονται σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Η απόφαση της BMW να παράγει το Skytop ακολούθησε τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις κατά την πρεμιέρα του στο Concorso d’Eleganza Villa τον Μάιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό