35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

«Πράσινη» τρέλα: Πανηγυρισμοί στο κέντρο της Αθήνας για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με «πράσινα» χαμόγελα. Τι και αν βρέθηκε πίσω στη σειρά με 2-0, ο Παναθηναϊκός AKTOR, έδειξε το πνεύμα του πρωταθλητή Ευρώπης. Έκανε μία απίστευτη ανατροπή επί του Ολυμπιακού και με νίκη 3-2 στα games, είναι αυτός που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Αθήνα

Από την αρχή της σεζόν όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε θέσει δύο μεγάλους στόχους. Ο πρώτος όπως είχε πει ο Εργκίν Αταμάν ήταν η κορυφή της Ευρώπης και η κατάκτηση της Euroleague και ο άλλος ήταν η Basket League. Το «τριφύλλι» κατάφερε να πετύχει και τα δύο, μιας και μετά το ευρωπαϊκό στο Βερολίνο και τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό, πέρασε και το εμπόδιο του Ολυμπιακού στην Basket League.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR, είχαν δείξει στους πανηγυρισμούς μετά τη Euroleague το πόσο πολύ… διψούσανε για επιστροφή στους τίτλους. Ωστόσο, δεν στάθηκαν μόνο εκεί και εξέφρασαν τη χαρά τους για τον τίτλο στην Ελλάδα με έντονο τρόπο, μιας και έγινε η «νύχτα μέρα» στην Αθήνα το Σάββατο τα ξημερώματα. 

Εκατοντάδες φίλοι των «πρασίνων» βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να γιορτάσουν το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, με πυρσούς, συνθήματα και πολλά χαμόγελα για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας μετά από δύο χρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό