28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πράσινη «τρέλα» για τους πρωταθλητές Ευρώπης

Ειδήσεις Ελλάδα

– Ρεσιτάλ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR και «We are the Champions»

– Ο περισσότερος κόσμος έχει αποχωρήσει. Μετά από σχεδόν 4.5 ώρες από την ώρα που έφτασαν στην Αθήνα οι πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο κάποιοι μένουν ακόμη και συνεχίζουν το τραγούδι

– Πανζουρλισμός

– Αποθέωση για τον Αταμάν που πήρε το μικρόφωνο και έδωσε το παλμό, στους οπαδούς

– «Βουντού, βουντού και πράσινη μαγεία» στην λαοθάλασσα του ΟΑΚΑ

– Ο Αταμάν, προσπαθεί να ακολουθήσει στους πανηγυρισμούς, τον Ερναγκόμεθ και τον Λεσόρ, με τους οπαδούς να κορυφώνουν την στιγμή

– O ύμνος από τα μεγάφωνα και η απόλυτη αποθέωση από παίκτες και οπαδούς

– H εικόνα μιλάει από μόνη της. Απίστευτες στιγμές

intime

– Φρενίτιδα στο ΟΑΚΑ. Η υποδοχή των πρωταθλητών της Ευρώπης από χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού

-Tρέλα με τον Αταμάν και τους οπαδούς, οι οποίοι του ζητάνε το 8ο ευρωπαϊκό στην Βαρκελώνη 

Ο Αταμάν ευχαρίστησε τον κόσμο κι οι οπαδοί ζήτησαν το… 8ο ευρωπαϊκό στη Βαρκελώνη pic.twitter.com/Dsrnpz3L8Q

— flash.gr (@Flashgr_) May 27, 2024

– Το Flash.gr και ο Χρήστος Σκούρας βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, για τις πανηγυρικές στιγμές της ομάδας και σας κρατάνε ενήμερους

– Αποθέωση για τον Ναν, από τους χιλιάδες οπαδούς που βρίσκονται εκεί, οι οποίοι φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του με τον ίδιο φυσικά να τους ευχαριστεί, σηκώνοντας το χέρι του

– O απόλυτος πανικός στο ΟΑΚΑ, απίθανες στιγμές ζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR που δεν έχουν σταματήσει να τραγουδούν λεπτό

– Το «έβδομο» έφτασε στο σπίτι του, το πούλμαν των πρωταθλητών βρίσκεται στο ΟΑΚΑ, και οι παίκτες πανηγυρίζουν μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς την ονειρική κατάκτηση  

Χάος στο ΟΑΚΑ, με δεκάδες χιλιάδες Παναθηναϊκούς να υποδέχονται τους Πρωταθλητές Ευρώπης και να ζητούν… το 8ο!#paobc pic.twitter.com/ICev2EYOV5

— Vasilis Agritakis (@V_Agritakis) May 27, 2024

– «Τριφυλλάρα Σε Αγαπώ» και από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, πάνω στο ανοιχτό πούλμαν της ομάδας, που δίνει πρώτος το ρυθμό

– Oι οπαδοί αποθεώνουν την ομάδα και προφανώς τον μεγάλο αρχηγό, Κώστα Σλούκα, λίγο πριν φτάσει τελικώς η αποστολή στο ΟΑΚΑ

– Ο ύμνος της ομάδας παίζει στα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ (εξωτερικά) και οι χιλιάδες οπαδοί του «τριφυλλιού» που βρίσκονται εκεί, έχουν ήδη μπει στο κλίμα.

– Η χρονιά προφανώς έχει δρόμο ακόμη και ο Παναθηναϊκός AKTOR στοχεύει στο πρωτάθλημα. Την Παρασκευή (31/05, 20:00) υποδέχεται τον Άρη για το πρώτο ματς της σειράς στα ημιτελικά της Basket League. Περιττό να πούμε ότι το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

– Ο Ματίας Λεσόρ από την άλλη, κρίνοντας από τα πλάνα στο Βερολίνο, αλλά και αυτά από το πούλμαν της ομάδας στην άφιξη στην Ελλάδα, μάλλον είναι έτοιμος για να αφήσει τα παρκέ και να πάρει θέση στο πέταλο των οργανωμένων.

– Ο Λούκα Βιλντόσα από την πλευρά του το «τερμάτισε» και πήρε μία σημαία του Παναθηναϊκού AKTOR και ανέλαβε τον ρόλο του οργανωτή. Πως να μην απολαύσει την κατάκτηση του ευρωπαϊκού ο Αργεντινός γκαρντ, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στον τελικό.

– Ήδη χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR έχουν μαζευτεί στο ΟΑΚΑ και περιμένουν τους θριαμβευτές του Βερολίνου. Τα τραγούδια έχουν ξεκινήσει από νωρίς και πραγματικά είναι απορίας άξιο το τι… χαμός έχει να γίνει με το που φτάσει το πούλμαν της ομάδας.

– Η πορεία προς το ΟΑΚΑ συνεχίζεται και οι εικόνες που έρχονται από την Αττική οδό είναι ανεπανάληπτες. Χιλιάδες μηχανάκια, αλλά και αυτοκίνητα, που ακολουθούν το πούλμαν της ομάδας, με προορισμό το «σπίτι» της. Ο πρωταθλητής Ευρώπης αξίζει τέτοιο λαό και τον έχει στο πλευρό του.

– Μοναδικές στιγμές για τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR. Πέρασαν 13 χρόνια από την τελευταία φορά που το «τριφύλλι» τερμάτισε στην κορυφή της Ευρώπης. Μία ασύλληπτη επιτυχία με τον Εργκίν Αταμάν στον πρώτο του χρόνο στην ομάδα, να την οδηγεί στην κατάκτηση της Euroleague.

– Ο Ματίας Λεσόρ μαζί με τον γιο του πάνω στο πούλμαν των Πρωταθλητών Ευρώπης!

– Πανικός ενώ το πούλμαν κατευθύνεται προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού! Οι εκτιμήσεις γίνεται πως στο αεροδρόμιο υπάρχουν περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι, η ομάδα δίνει ραντεβού στο πάρκινγκ 5, το μεγάλο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ!

– Παράλληλα, σε έξαλλη κατάσταση είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει εγκλωβιστεί στο Βερολίνο λόγω καθυστέρησης της πτήσης του και ζητάει από το Βενιζέλος να προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό που χρειάζεται.

– Το λεωφορείο μόλις ξεκίνησε και θα επιχειρήσει να διασχίσει την πορεία ανάμεσα από το πλήθος και να πάει στο ΟΑΚΑ για την φιέστα. Χαμός με τα καπνογόνα στο Βενιζέλος, ο κόσμος τραγουδάει ρυθμικά το όνομα κάθε παίκτη έναν προς έναν.

– Έφτασε η κούπα των Πρωταθλητών Ευρώπης στην Ελλάδα, σε λίγο αναμένεται να αναχωρήσει το λεωφορείο για το ΟΑΚΑ, αν καταφέρει πρώτα να περάσει μέσα από τη «λαοθάλασσα» στο Βενιζέλος!

– Το αεροπλάνο που φέρνει την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR μαζί με το 7ο ευρωπαϊκό μόλις προσγειώθηκε! Πανζουρλισμός από τους φιλάθλους των «πρασίνων», «Προσγείωσε το… δεν μπορώ να περιμένω!» τραγουδάει ο κόσμος, σκέτη παράνοια! Υπάρχει μεγάλο πλήθος κόσμου που αρχίζει ήδη και μαζεύεται στο ΟΑΚΑ, καθώς μόλις άνοιξε το πάρκινγκ!

– Το άλλο σύνθημα που ηχεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι αυτό που φώναζαν με την ψυχή τους οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και χθες το βράδυ στο Βερολίνο: «Το κάναμε κι αυτό, το κάναμε κι αυτό, σηκώσαμε το 7ο με Σλούκα αρχηγό!»

Το flash.gr στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την υποδοχή της αποστολής του Παναθηναϊκού AKTOR

– Επικρατεί ντελίριο για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. «Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός» και «Οι κούπες είναι αμέτρητες Παναθηναϊκέ», φωνάζουν μεταξύ άλλων οι οπαδοί του. Για να κατανοήσει κανείς την τρέλα που επικρατεί, περίπου 5.000 οπαδοί (!) είχαν συντονιστεί στο Flighradar με σκοπό να παρακολουθήσουν την πορεία της πτήσης από το Βερολίνο για Ελλάδα. Η πρώτη πτήση σε παρακολούθηση παγκοσμίως!

– Θυμίζουμε ότι η αποστολή θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου. Αυτή τη στιγμή ακούγονται συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου, λίγες μόλις ημέρες μετά το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, ζητώντας την πώληση της ΠΑΕ.

– Η άφιξη της αποστολής έχει μετακινηθεί για τις 14:15! Στο αεροδρόμιο επικρατεί ήδη πανζουρλισμός, με χιλιάδες οπαδούς να περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη της κούπας. Την κούπα την οποία σήκωσε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναζητούσε… ευκαιρία για να γυμναστεί!

INTIME

– Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR προσγειώνεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην 13:30 κατά προσέγγιση και εμείς σας μεταφέρουμε εικόνα και κλίμα από το αεροδρόμιο. Αμέτρητοι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν ήδη δώσει το «παρών», ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί στο ΟΑΚΑ με ανοικτό πούλμαν για να συνεχιστούν οι πανηγυρισμοί.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε κατά κράτος τη Ρεάλ Μαδρίτης (95-80) στο Βερολίνο και έραψε το… 7ο αστέρι στη φανέλα του. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να επιστρέψει την κούπα της Euroleague στη χώρα μας και οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Στο κέντρο της Αθήνας επικράτησε ο «κακός χαμός», με χιλιάδες φίλους της ομάδας να βγαίνουν στους δρόμους και να πανηγυρίζουν ασταμάτητα αυτήν την τεράστια επιτυχία. Ο Εργκίν Αταμάν το είπε και το… έκανε και φωτογραφήθηκε μετά το φινάλε με τον ίδιο εμφανώς συγκινημένο και την κούπα μεγαλειωδώς μπροστά του.

Ο Τούρκος τεχνικός και ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκαν απόλυτα από τα τουρκικά Μέσα για την τεράστια εξέλιξη αυτής της ομάδας, ενώ εκείνος στα αποδυτήρια μίλησε με τους παίκτες και τους υπενθύμισε πως ο Κώστας Σλούκας τους είχε πει πως μαζί θα πάνε στο Final Four και θα το κατακτήσουν, πριν από 3 μήνες!

Παράλληλα, πριν ο Ματίας Λεσόρ εισέλθει στα αποδυτήρια λάμβανε μέρος μία φανταστική εικόνα στην κερκίδα. Ο Γάλλος το είχε υποσχεθεί και το έκανε, αφού έμαθε τους στίχους του «βουντού-βουντού», πήρε την ντουντούκα του κι άρχισε να τραγουδάει μαζί με όλη την κερκίδα του Παναθηναϊκού.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό