35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Πού θα δείτε το Περιστέρι – Άρης για την 3η θέση της Basket League [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τους μεγάλους τελικούς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας, η πιο μεγάλη στιγμή του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ λαμβάνει χώρα το βράδυ της Πέμπτης (06/06, 21:15, ΕΡΤ3).

Περιστέρι και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο ενός νοκ-άουτ αγώνα για την κατάκτηση της 3ης θέσης της Basket League. Ένα παιχνίδι που θα λάβει χώρα στο «Κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου» και η οποία αποτελεί το επιστέγασμα του νεοσύστατου φορμάτ της λίγκας.

Φυσικά, η διαφορά είναι πως σε αντίθεση με τη σειρά μικρών τελικών που είχαμε κατά το παρελθόν, τώρα υπάρχει ένας νοκ-άουτ τελικός ο οποίος θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε ψηλότερα στην βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος μετά την κανονική περίοδο και τον τρίτο γύρο. Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη είχε τερματίσει στην 3η θέση με ρεκόρ 16-11, ενώ το αντίστοιχο του Γιάννη Καστρίτη είχε μείνει στην 5η θέση και στο 13-14.

Τόσο η ομάδα των Δυτικών προαστίων όσο και αυτή της Θεσσαλονίκης δεν κατάφεραν να φανούν όσο ανταγωνιστικές θα ήθελαν κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR αντίστοιχα στα ημιτελικά (αποκλείστηκαν με 2-0) και πλέον θέλουν να ολοκληρώσουν με τον ιδανικότερο τρόπο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21:15, απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό