23.2 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν Μονάχου για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς και αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου (15/09, 19:00, Cosmote Sport 7HD). Το «τριφύλλι» έφτασε το Σάββατο (14/09) στην Κύπρο για το τουρνουά μπάσκετ «Νεόφυτος Χανδριώτης» και οι παίκτες έλαβαν τρομερή υποδοχή στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή τους.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε την… τιμητική του, αφού οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στην Κύπρο φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και ο Τούρκος τεχνικός ύψωσε ψηλά τις γροθιές του για να γιορτάσει με τον κόσμο. Ο Αταμάν προπονήθηκε με τους παίκτες του στη Μεγαλόνησο, δίχως τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Αμφότεροι πραγματοποιούν θεραπείες εξαιτίας των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και για την ώρα δεν υπολογίζονται. Για το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 107-95 της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο.

Ο Παναθηναϊκός σε διαδοχικές ημέρες θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπάγερν Μονάχου και την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μερικές μόλις ημέρες πριν την έναρξη του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα λάβει μέρος στο Καλλιμάρμαρο. Το Σούπερ Καπ Ελλάδας αρχίζει στις 28 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά Σάββατο 14/9: Μακάμπι Τελ Αβίβ– Μπάγερν Μονάχου 95-107Κυριακή, 15/9: Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου (19:00), Cosmote Sport 7HDΔευτέρα, 16/9: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:30), Cosmote Sport 7HD

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό