22.7 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πού θα δείτε τις μάχες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σε Europa και Conference League

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτη ευρωπαϊκή βραδιά για φέτος με τριπλή ελληνική εκπροσώπηση είναι αυτή της Πέμπτης (3/10), με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να επιστρέφουν σε Καραϊσκάκης και Τούμπα αντίστοιχα και να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο Europa League και τον Παναθηναϊκό να κάνει «ντεμπούτο» εκτός έδρας κόντρα στη Μπόρατς για το Conference League.

Αμφότερες οι ομάδες (Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ) υποδέχονται τους αντιπάλους τους στην έδρα τους, με τους ερυθρόλευκους να «ανοίγουν τον χορό» κόντρα στην Μπράγκα και τους «ασπρόμαυρους» να κλείνουν το πρόγραμμα κόντρα στη Στεάουα.

Η αναμέτρηση των «Πειραιωτών» είναι προγραμματισμένη για τις 19:45 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 3 HD, ενώ αυτή του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει οριστεί για τις 22:00 και θα καλυφθεί από το COSMOTE SPORT 4 HD και το ANT1.

Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους αντιμετωπίζουν την Μπόρατς στη Βοσνία και συγκεκριμένα στην Μπάνια Λούκα, στον πρώτο από τους μίνιμουν έξι αγώνες που θα δώσει η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο στον θεσμό. Το ματς θα μεταδοθεί στις 22:00 από το COSMOTE SPORT 5 HD

Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών αναμετρήσεων:(19:45, Cosmote Sport 3HD) Ολυμπιακός – Μπράγκα | Europa League (22:00, Cosmote Sport 4HD) ΠΑΟΚ – Στεάουα | Europa League (22:00, Cosmote Sport 5HD) Μπόρατς – Παναθηναϊκός | Conference League 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό