29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Πού θα δείτε τη μάχη… επιβίωσης ή πρόκρισης ανάμεσα στον Άρη και τον Προμηθέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μάχη επιβίωσης ή… πρόκρισης θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Δευτέρας (20/05, 20:15) για την τελική φάση του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Άρης και Προμηθέας Πάτρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της μεταξύ τους σειράς για τα Playoffs της Basket League.

Οι Πατρινοί βρίσκονται στο 1-0 μετά την άνετη νίκη στο Game 1 της Αχαΐας και ψάχνουν το μεγάλο «διπλό» που θα τους δώσει την πρόκριση. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς παίζουν για τη ζωή τους και θέλουν να ισοφαρίσουν στο «Αλεξάνδρειο» για να στείλουν τη σειρά στο τρίτο και τελευταίο ματς στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και όποιος φτάσει σε αυτές, θα κλείσει εισιτήριο για τα ημιτελικά της postseason του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκεί, περιμένουν ήδη οι Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός και Περιστέρι αφού έκαναν το καθήκον τους, επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και «σκούπισαν» τους αντιπάλους τους με 2-0 (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Κολοσσός Ρόδου αντίστοιχα).

Το τζάμπολ της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και τον Προμηθέα είναι προγραμματισμένο για τις 20:15, απευθείας μετάδοση από τη συχνότητα της ΕΡΤ3.

Να σημειωθεί πως ο νικητής της σειράς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο πλαίσιο των ημιτελικών της λίγκας, ενώ το έτερο ζευγάρι των «4» προέκυψε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό