24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πού θα δείτε την «μάχη» του ΠΑΟΚ για τα play-off του Europa League απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς για τα play-off του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (22/8, 20:30, NovaSports Prime). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε την αποστολή του για την κρίσιμη αναμέτρηση για τους πρωταθλητές Ελλάδας για την Ευρώπη. 

Στην πρεμιέρα της Super League, οι «ασπρόμαυροι», δυσκολεύτηκαν, αλλά κατάφεραν να νικήσουν τον Πανσερραϊκό με 3-2. Ο Στέφαν Σβαμπ από την άσπρη βούλα, έδωσε την «λύση» για τους γηπεδούχους. Παράλληλα, η ομάδα του Λουτσέσκου, αποκλείστηκε από την Μάλμε στον 3ο προκριματικό του Champions League και «ψάχνει» μία αντίδραση απέναντι από την Σάμροκ Ρόβερς.

Χωρίς κανένα πρόβλημα θα αγωνιστεί ο «δικέφαλος του βορρά», καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει όλα του τα… όπλα διαθέσιμα. Παράλληλα, ο Λουτσέσκου, ανέφερε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση πως η δυναμική του αντιπάλου, είναι μεγάλή και οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Επίσης, μίλησε και για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ. 

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ:Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, είχε τρία πέναλτι με τον νέο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, να αναλύει τις φάσεις μία προς μία. Βέβαια, αναφέρθηκε και σε άλλα παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα AKTOR και του Βόλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό