27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Πού θα δείτε την ευρωπαϊκή κλήρωση ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μεγάλη ώρα έφτασε! ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν μάθει τους πιθανούς αντιπάλους τους και το μεσημέρι της Τετάρτης (19/06) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για να γνωρίσουμε οριστικά το ζευγάρι τους.

Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη στις 13:00, αυτή του Europa League που συμμετέχει ο Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί στις 14:00, ενώ εκείνη του Conference League που λαμβάνει μέρος η ΑΕΚ θα γίνει στις 15:00. Όλες θα έχετε την δυνατότητα να τις παρακολουθήσετε ζωντανά από το επίσημο σάιτ της UEFA (uefa.com).

Οι πιθανοί αντίπαλοι και για τις τρεις ελληνικές ομάδες ήταν πολλοί και το πρωί της Τετάρτης (19/06) η UEFA γνωστοποίησε τα υπο-γκρουπ, από τα οποία θα προκύψει ο τελικός αντίπαλος ή το ζευγάρι από το οποίο θα προέλθει ο αντίπαλος για τους εκπροσώπους μας.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πως θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών σε κάθε προκριματικό γύρο, ακόμη και στα play-off. Μεγάλος στόχος του συλλόγου να εισέλθει για πρώτη φορά στην τελική φάση του Champions League, με την προκριματική πορεία του να αρχίζει στις 23/24 Ιουλίου και τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 30/31 Ιουλίου.

Δε Νιού Σέιντς (Ουαλία) – Ντέτσιτς (Μαυροβούνιο)Ντινάμο Μινσκ (Λευκορωσία) – Πιούνικ (Αρμενία)Ορνταμπάσι (Καζακστάν) – Πέτροτσουμπ (Μολδαβία)Μπόρατς (Βοσνία Ερζ.) – Εγκνάτια (Αλβανία) 

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League

Ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο ως Κυπελλούχος Ελλάδας θα αρχίσει από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου και ο επαναληπτικός θα λάβει μέρος την 1η ημέρα του Αυγούστου.

Εάν το «τριφύλλι» κληρωθεί με την Μπράγκα (που βρίσκεται στο υπογκρούπ της), τότε στην κλήρωση του 3ου προκριματικού θα είναι στους ισχυρούς! Τώρα είναι στους ανίσχυρους μαζί με Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και τα ζευγάρια Έλφσμποργκ – Πάφος, Πάκσι – Κορβινούλ. Στους ισχυρούς και υποψήφιοι αντίπαλοί του είναι οι:  

Μπράγκα (Πορτογαλία)Ριέκα (Κροατία)Σερίφ Τίρασπολ (Μολδαβία) – Ζίρα (Αζερμπαϊτζάν)Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) – Μάριμπορ (Σλοβενία)

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα έχει μπροστά της το πιο δύσκολο έργο. Η «Ένωση» έχει ως αφετηρία τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League και καλείται να πραγματοποιήσει αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ πέρυσι στα προκριματικά: το 3/3 ώστε να μπει στους ομίλους.

Η ΑΕΚ θα είναι στους ισχυρούς και στον 3ο προκριματικό γύρο, αλλά αναμένεται να είναι στους ανίσχυρους για τα play-off. Η προκριματική της πορεία ξεκινάει μαζί με αυτή του Παναθηναϊκού, με τους αγώνες δηλαδή να είναι προγραμματισμένοι για τις 25 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου.

Βελέζ Μόσταρ (Βοσνία Ερζ. – Ιντερ Κλαμπ (Ανδόρα)Φλοριάνα (Μάλτα) – Τρε Πένε (Σαν Μαρίνο)Προγκρές Νίντερκορν (Λουξεμβούργο)Σέλμπουρν (Ιρλανδία) – Σεντ Ζοζέφ (Γιβραλτάρ)Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) – Μάριμπορ (Σλοβενία)* Από το τελευταίο ζευγάρι, υποψήφιος αντίπαλος της ΑΕΚ είναι η ομάδα που θα αποκλειστεί. 

ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα είναι παρόντες και στην κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου στις 22 Ιουλίου και θα μετάσχουν ως ζευγάρι με τον αντίπαλό τους, καθώς η κλήρωση αυτή θα γίνει πριν τα παιχνίδια τους για τον 2ο προκριματικό γύρο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό