18.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πού βρίσκεται η εντυπωσιακή παραλία με τις τρεις διαφορετικές αποχρώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη αμμουδιά με χρυσαφένια άμμο και κρυστάλλινα νερά που σε προκαλεί συνεχώς για βουτιές

Ένα από τα χαρακτηριστικά της χώρας μας είναι αναμφίβολα οι παραλίες. Άλλες εύκολα προσβάσιμες κι άλλες στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Κι όμως αξίζει ένα ταξίδι για να γνωρίσεις μερικά από τα άγνωστα αλλά πανέμορφα μέρη της Ελλάδας. Η παραλία Νος είναι ένα από αυτά. Η παραλία με τις τρεις εντυπωσιακές διαφορετικές αποχρώσεις στα νερά της που βρίσκεται στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη Σύμη. Μια παραλία με μεγάλη αμμουδιά με χρυσαφένια άμμο και κρυστάλλινα νερά που σε προκαλεί συνεχώς για βουτιές. Και αυτή είναι δεν είναι η μοναδική παραλία της Σύμης που θα αγαπήσεις, όπως αναφέρει το exploringgreece.tv.

Ελληνικές παραλίες: Η παραλία Νος με τις διαφορετικές αποχρώσεις

Η παραλία Νος είναι μια από τις πιο όμορφες ελληνικές παραλίες και βρίσκεται πολύ κοντά στον οικισμό της Σύμης. Αν βρεθείς στο νησί αξίζει να φτάσεις ως εκεί (ακόμη και περπατώντας από το λιμάνι). Η παραλία Νος μπορεί να μην είναι μια από τις πιο γνωστές ελληνικές παραλίες αλλά σίγουρα ξεχωρίζει στην Σύμη. Φτάνοντας εκεί θα διαπιστώσεις ότι είναι μια γραφική στενόμακρη παραλία με άμμο και λίγο βοτσαλάκι με βαθυγάλανα νερά. Αυτά τα νερά είναι που την κάνουν να ξεχωρίζει. Γιατί περπατώντας προς τα μέσα αλλάζει η απόχρωση του νερού. Οι τρεις αποχρώσεις του μπλε που δε θα ξεχάσεις στη ζωή σου.

Η παραλία Νος είναι μια οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες, ενώ υπάρχει και ένα αναψυκτήριο για να πάρεις ό,τι χρειαστείς. Ωστόσο μπορείς να βάλεις σε οποιοδήποτε σημείο την πετσέτα σου και να απολαύσεις την ομορφιά της περιοχής. Για να δεις πού ακριβώς βρίσκεται, μπορείς να συμβουλευτείς τους χάρτες της Google.

Ελληνικές παραλίες και διακοπές στην ήσυχη Σύμη

Η Σύμη είναι ένα κοσμοπολίτικο αλλά ταυτόχρονα ήσυχο νησί στο οποίο θα απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και γαλήνης. Θα δοκιμάσεις την τοπική γαστρονομία και θα γευτείς μοναδικά πιάτα σε παραδοσιακά καφενεία και μαγαζάκια. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αποκαλούν τη Σύμη, μικρή αρχόντισσα με κοσμοπολίτικο αέρα. Επίσης στη Σύμη βρίσκεται η εκκλησία με ένα από τα ψηλότερα μπαρόκ καμπαναριά στον κόσμο. Αν βρεθείς στα Δωδεκάνησα για διακοπές και για να απολαύσεις τις μοναδικές ελληνικές παραλίες, πρέπει να επισκεφθείς και τη Χάλκη, τον μικρό γοητευτικό παράδεισο των Δωδεκανήσων.

Αν βρεθείς στη Σύμη και γενικά στα Δωδεκάνησα, το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις μερικές από τις ομορφότερες διακοπές της ζωής σου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό