20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Που θα γίνει η μεγαλύτερη έκθεση μικρο-κινητικότητας στον κόσμο;

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο εκθεσιακό κέντρο Messe München στο κέντρο του Μονάχου από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση μικρο-κινητικότητας IAA MOBILITY η οποία θα συγκεντρώσει τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, τις δυναμικές νεοφυείς επιχειρήσεις, αλλά και τους  χιλιάδες ενθουσιώδεις οπαδούς της κινητικότητας από όλο τον κόσμο. .
Η IAA MOBILITY αντιπροσωπεύει μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη έννοια της κινητικότητας όπως καμία άλλη εκδήλωση. «Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή την εμπειρία της κινητικότητας σε όλες τις πτυχές της – τόσο επιτόπου κατά τη διάρκεια του IAA MOBILTY όσο και διαδικτυακά, επειδή θεωρούμε τους εαυτούς μας ως την πρώτη πλατφόρμα κινητικότητας στον κόσμο για τη δικτύωση μιας τεράστιας παγκόσμιας κοινότητας», αναφέρουν οι διοργανωτές.
Εκτός από τα αυτοκίνητα, οι διοργανωτές προσφέρουν χώρο για καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις σε θέματα υποδομής και ενέργειας, καθώς και ποδηλασία, ηλεκτρονική και μικρο-κινητικότητα, προκειμένου να γεμίσουμε με ζωή μελλοντικές έννοιες όπως η αστική και αγροτική κινητικότητα.
Να τονιστεί τέλος ότι το 2022 οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 400.000.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό