26.2 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

«Πουτ@ν@ Ρωσία» φώναζαν Πολωνοί οπαδοί έξω από την ρωσική πρεσβεία []

Ειδήσεις Ελλάδα

Με υβριστικά συνθήματα έξω από την ρωσική πρεσβεία στο Βερολίνο της Γερμανίας «ζεστάθηκαν» οι οπαδοί της Πολωνίας. Η χώρα τους αντιμετώπισε την Αυστρία (21/06, 19:00, ΕΡΤ1) για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του EURO 2024 και μεγάλη μερίδα φιλάθλων έδωσε ραντεβού στη γερμανική πρεσβεία.

Σκοπός αυτής της μάζωξης η πορεία έως και το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, όπου και θα φιλοξενούνταν η αναμέτρηση. Ωστόσο, προτού αρχίσει η πορεία προς τα εκεί ακούστηκαν πολλά υβριστικά συνθήματα από τους Πολωνούς οπαδούς, με το κυριότερο το «πουτ@ν@ Ρωσία».

Ο Πόλεμος στην Ουκρανία έχει τεθεί έντονα ως αντικείμενο συζήτησης στο EURO 2024. Οι Ουκρανοί ποδοσφαιριστές δεν χάνουν καμία ευκαιρία ώστε να δείξουν πως εκπροσωπούν την πατρίδα τους που ταλανίζεται, όπως έκαναν κι όταν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στην πρεμιέρα απέναντι στη Ρουμανία τυλιγμένοι με τις ουκρανικές σημαίες.

Η Ρουμανία επικράτησε με 3-0 και μερίδα οπαδών της άρχισε να φωνάζει το όνομα του… Πούτιν, θέλοντας να πικάρει τους Ουκρανούς. Τα ντροπιαστικά περιστατικά στο EURO 2024 δεν έχουν… απουσιάσει, με πιο χαρακτηριστικό ενδεχομένως να είναι η σύλληψη ενός οπαδού που κουβαλούσε… τσεκούρι μαζί του.

Η αστυνομία πυροβόλησε τον άντρα στα πόδια και τον αφόπλισε, με τον ίδιο να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς κουνούσε το τσεκούρι του και κινούνταν απειλητικά προς εκατοντάδες οπαδούς έξω στον δρόμο!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό