30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Πουά διαφάνεια και αισθησιακά cut off από την Εμμα Στόουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάποιοι άντεξαν να την δουν, άλλοι όχι.

Η σχεδόν τρίωρη ταινία του Ελληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου «Kind of Kindness- Iστορίες Καλοσύνης» που θεωρείται ότι αποτελεί πισωγύρισμα, στην πρώιμη εποχή του, έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στη Νέα Υόρκη.

Είναι ένα σπονδυλωτό φιλμ για την «άρρωστη» εξουσία πάνω στους άλλους ανθρώπους και την ψυχωτική επιρροή του σεξ, ενώ περιλαμβάνει και σκηνές- σοκ. Οι πρωταγωνιστές Εμμα Στόουν, Τζέσε Πλέμονς, Μάργκαρετ Κουάλει, Γουίλεμ Νταφόε, Tζο Αλγουιν, Χάντερ Σάφερ περπάτησαν μόλις στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας στην Αμερική και τα φλας άστραψαν.

Στο επίκεντρο της προσοχής βέβαια η πρόσφατα βραβευμένη με Οσκαρ για το πολύκροτο «Poor Things» του Λάνθιμου, Εμμα Στόουν. Η 35χρονη ηθοποιός από την Αριζόνα, τίμησε το ρόλο της ως ambassador της Louis Vuitton, με ένα μαύρο maxi dress της resort collection 2025.  Ηταν μια πολύ αποκαλυπτική δημιουργία με πουά διαφάνεια και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που άφηνε γυμνή την επιδερμίδα της στα πλάγια της περιφέρειας. Τα πόδια της επίσης διακρίνονταν μέσα από το εσωτερικό σκίσιμο του αέρινου υφάσματος. Όλα τα αξεσουάρ προέρχονταν από τον ίδιο γαλλικό οίκο.  

H star Kίρστεν Ντανστ που συνόδεψε το σύζυγό της Τζέσε Πλέμονς φόρεσε το super trendy κίτρινο σε πολύ elegant style, ενώ η Μάργκαρετ Κουάλει επέλεξε ακόμα μια φορά Chanel.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό